Proizvodi
Nazad na proizvode

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste bili produktivni iz kućne kancelarije, veoma je bitno da imate određeni kutak koji će biti vaše radno mesto.

Bez obzira na to da li je privremeni rad od kuće ili vodite sopstveni posao, pa vam je životni prostor ujedno i poslovni, prilikom uređenja radnog dela bitan cilj  je da taj prostor bude i inspirativan i praktičan.

Radna soba ne mora ujedno biti i najveća u domu ili da zauzima neki veći prostor - sve zavisi od vaše organizacije. Jedino na šta treba obratiti pažnju jeste da se nalazi u blizini prirodnog izvora svetlosti. I najmanji kutak može biti pretvoren u produktivni deo doma uz odgovarajući nameštaj, pa bilo da je reč o zasebnoj prostoriji, delu spavaće ili dnevne sobe.

Najvažniji komadi nameštaja za svaku radnu sobu jesu odgovarajući sto i stolica. Radni sto NEPTUN u belom dekoru će pružiti svežinu i osećaj prostranstva u prostoru, a zahvaljujući njegovom skladnom dizajnu, uvek ćete imati sređen radni prostor. Ovaj model radnog stola idealna je kombinacija estetike i praktičnosti, sa tri fioke u nizu ispod radne površine, savršeno se uklapa u svaki prostor. Uz radni sto neizostavni detalj je kancelarijska fotelja KJDC-68 u sivom štofu. Točkići i mogućnost podešavanja visine sedenja čine je prilagodljivim i praktičnim izborom.

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Dodatak ovim elementima u kućnoj kancelariji može biti zidna polica JOLIET, a zid može ukrasiti i polica DARKENBERG, koja je odlična za odlaganje omiljene dokoracije ili omiljene knjige.

Prostor možete upotpuniti tabureom za sedenje LILI, kao i dekorativnom vazom i dekorativnom biljkom ATMOSPHERA koje će ukrašavati sto ili zidnu policu, a lep detalj, koji će doprineti i ambijentalnoj atmosferi može bitu stona lampa MARINA.

Ukoliko ste ljubitelji tamnijeg dekora i nameštaja u industrijskom stilu, idealan sto za vaš radni prostor jeste radni sto PASCAL TOP.  Njegov minimalistički dizajn od metalne konstrukcije sa pločom u crnom dekoru može se ukombinovati sa kancelarijskom stolicom FLORA. Ova dva komada nameštaja su idealan spoj zbog svoje praktičnosti i postignutog estetskog efekta koji kreiraju u prostoru.

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Detalj koji će se odlično uklopiti u ovaj ambijent jeste stona lampa TORA, koja će biti dodatni izvor svetlosti nad radnim stolom, a kao dekoraciju možete dodati i još neke sitnice, kao i šolju za ispijanje kafe uz rad, koja će se uklopiti u ambijent.

Pored industrijskog stila, u modernim domovima zastupljen je i nameštaj u kombinaciji drvo dekora i crnih nijansi. Praktično i elegantno rešenje koje vam je na raspolaganju je radni sto REECE – moderan komad nameštaja za radni kutak. Uz dve dostupne fioke, funkcionalnosti doprinose i police koje su idealne za odlaganje, a postavljene su kao nadogradnja na radnu ploču. Zbog svoje izrade u dekoru artisan hrasta i crne, sa metalnom konstrukcijom, odlično se uklapa sa zidnom policom BELFAST gde se može smestiti idealna mala biblioteka koja će uvek biti na dohvat ruke. Kancelarijska fotelja KJDC – 67, pažljivo je dizajnirana da pruži potpuni komfor svojim dubokim naslonom, a njenom kompletnom utisku doprinose i meki materijali i funkcionalni točkići.

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Kako dekorativni, tako i funkcionalni element u ovom radnom prostoru može biti korpa ATMOSPHERA u koju možete odlagati željene stvari. Nakon potpunog uređenja radnog kutka ostaje vam samo da uživate u napitku iz SECRET DE GOURMET šolje, a prostor možete oplemeniti i dekorativnim cvećem ATMOSPHERA.

Bez obzira na to za koji stil uređenja ćete se opredeliti za uređenje radnog prostora, bitno je da se u njemu osećate prijatno i inspirisano. Vaša nova radna soba treba da predstavlja mesto ne samo za posao, već i kutak u kome možete razvijati svoju kreativnost i nakon radnog vremena, pa shodno tome budite slobodni da je kreirate kao idealno mesto i za rad i za uživanje.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Savremeno uređenje doma može zahtevati dosta vremena i promišljanja…
Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…
Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste…
Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se