Proizvodi
Nazad na proizvode

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji dočekuje vas, vašu porodicu i vaše goste, i ostavlja prvi utisak o vašem domu.

Upravo zbog toga bitno je da ovaj deo enterijera bude funkcionalan, uredan, stilizovan i estetski privlačan. U nastavku teksta predstavljamo vam predosoblja iz ponude Forma Ideale, koji će upravo tu notu praktičnosti i stila dati vašem predsoblju.

Ukoliko je vaše predsoblje većih dimenzija, sistem elemenata LANDES je savremeno dizajnersko rešenje koje će ovaj ambijent doma učiniti stilski profilisanim i estetski privlačnim, ali i ponuditi dosta prostora za odlaganje. Kombinacija dekora artisan hrasta i artisan hrasta sa prugama unosi toplinu u dom, unoseći pravu dozu atraktivnosti u ovaj njegov segment.

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Element predsoblja LANDES 1K1F, pored funkcionalne fioke, sadrži praktičan zatvoreni deo za odlaganje obuće, a visoki element koji će vam obezbediti podesivu garderobnu šipku i dodatan prostor za odlaganje stvari, je element LANDES P1. Element iz ove kolekcije koji je veoma praktičan prilikom obuvanja je LANDES KOM, u kombinaciji dekora artisan hrasta i artisan hrasta sa prugama. Poseduje praktičan dvodelni zatvoren deo za odlaganje obuće i jastuk za sedeći deo u sivom dezenu, a celokupan enterijer upotpuniće još dva viseća elementa ovog sistema - LANDES CIV sa kačilicama za odlaganje garderobe i ogledalo LANDES OG.

U ovakav ambijent odlično će se uklopiti dekorativni jastuci, kao i neka prostirka ili tepih.

Predsoblje TERNI u dekoru artisan hrasta je po svojim dimenzijama kompaktno, ali sadrži sve što vam je neohodno. Lako će se uklopiti u svaki prostor, kako svojim dekorom, tako i time što neće oduzeti mnogo prostora u vašem predsoblju. Sadrži praktičnu policu za odlaganje, zatvoreni deo elementa za vašu obuću, ogledalo, kao i kačilice za odlaganje garderobe.

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Površinu zidne police na visećem elementu možete upotpuniti ramom za slike, svećama i veštačkim cvećem, ili drugim raznim dekorativnim elementima.

Za manje prostore možete iskoristiti cipelar manjih dimenzija kao što je cipelar MENORCA 1K u dekoru artisan hrasta i lako ga ukombinovati sa komodom manjih dimenzija u istom dekoru, poput komode GARONA. Na ovaj način biste više prostora za odlaganje, jer su zatvorene police pogodne kako za odlaganje obuće, tako i za odlaganje drugih potrebnih stvari u predsoblju. Gornji deo elementa MENORCA 1K je praktično iskorišćen postavkom ogledala, tako da se ovom kombinacijom dobija odlična organizacija malog predsoblja.

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Komoda je idealan komad nameštaja za postavljanje omiljene dekoracije. Deo zida iznad komode možete da upotpunite nekom od dekorativnih slika, a površinu komode obogatite nekim ramom za sliku ATMOSPHERA, ATMOSPHERA svećama i veštačkim cvećem ATMOSPHERA. Za još bolji prvi utisak pri ulasku u vaš dom, obezbedite mesto za podnu lampu SANDRA, koja će se svojim minimalističkim dizajnom sjajno uklopiti u ovako opremljeno predsoblje.

Pažljivim planiranjem i odgovarajućim odabirom elemenata i dekoracije predsoblje može postati ne samo estetski prijatno, već i funkcionalno središte vašeg doma. Ne zaboravite da je prvi utisak najvažniji, a vaše predsoblje treba da pruži osećaj topline i dobrodošlice za sve one koji ga posete.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Savremeno uređenje doma može zahtevati dosta vremena i promišljanja…
Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…
Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste…
Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se