Proizvodi
Nazad na proizvode

Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Kada je opremanje spavaće sobe u pitanju, udoban krevet, garderober i komoda za skladištenje omiljenih odevnih komada i sitnica su nezaobilazni elementi.

Međutim, ukoliko je reč o prostranijem ambijentu, posebno o sobi za mlade, obično je potrebno uložiti malo više kreativnosti nego inače. Pored dizajna, veoma je važna praktičnost i  funkcionalnost, kao i način kombinovanja elemenata u prostoru da bi svi ti elementi došli do izražaja u punom sjaju. U nastavku teksta, delimo sa vama karakteristike kolekcije koja će se savršeno uklopiti sa životnim stilom mladih.

Pravi izbor za uređenje sobe za tinejdžere ili studente predstavlja sistem elemenata WHENUA, koja se sastoji iz više elemenata i ujedno daje više mogućnosti za kombinovanje.

Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Sastavni deo jedne funkcionalne spavaće sobe, posebno ako govorimo o sobi za mlade, pored osnovnih elemenata nameštaja, svakako je i radni kutak. Njegov glavni element je radni sto, a model koji se odlačno uklapa u svaki ambijent, a ne zauzima puno prostora, jeste radni sto WHENUA,  izrađen u kombinaciji dekora hrasta i frontova u nežno pastelnoj zelenoj nijansi. Ima savršene detalje poput ručica i podignutih nogara u istom dekoru, a sadrži izdvojen deo sa fiokom i zatvorenim pregradnim delom.

Dodatni prostor za odlaganje omiljenih knjiga, dekorativnih figura, suvenira i manjih saksija sa cvećem, možete obezbediti dodavanjem jedne od dve dostupne zidne police iz kolekcije WHENUA, a možete se odlučiti čak i za obe, nećete pogrešiti.

Za udobniji kreativan rad uz radni sto uklopite i kancelarijsku fotelju KJDC, u štofu iste zelene nijanse.

Kako bi ambijent bio što veseliji dekorišite ga dodatnim dekorativnim detaljima i korisnim sitnicama, poput dekorativnih slova ’Dream’, ukrasnih sakcija sa veštačkim cvećem, svećom ili zanimljivom dekorativnom figurom u obliku slona.

Komad nameštaja koji je dobrodošao u svakoj prostoriji u domu jeste komoda. Komoda WHENUA predstavlja element koji se može lako kombinovati sa ostatkom nameštaja u domu, sa elementima sistema, a ujedno može biti dovoljan sam za sebe zbog funkcije i atraktivnog dizajna. Upotrebni prostor čine četiri fioke različitih dimenzija, sa istim minimalnim, ali vrlo upečatljivim detaljima, poput podignutih nogara i ručica u dekoru hrasta, kao i kod ostatka sistema.

Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Slobodna površina komode idealna je za dekoraciju poput rama sa omiljenom fotografijom, veštačko cveće u saksiji, ili mirisne sveće.

Ukoliko imate višak prostora u nekom kutku prostorije, samostojeće otvorene police predstavljaju uvek dobru opciju. Jedna takva je deo sistema WHENUA - polica WHENUA 190. Sa istim toplim dizajnom i završnom obradom, ističe se i prostoru i svojom funkcionalnošću kojoj doprinose otvorene police i zatvoreni deo koji čine dve fioke.

Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Na policu možete postaviti dekorativne detalje koji će osvežiti prostor - dekorativni natpis ’HOME’, ram, sveću ili ukrasnu činiju, a dodatna dekoracija u sobi mogu biti i jastuci – u zelenoj i žutoj boji.

Kao neizbežni komad možete dodati ormar WHENUA 90, koji sadrži prostor za skladištenje u vidu polica, dve fioke i garderobne šipke.

Kako bi zaokružili ceo ambijent, i kreirali mali kutak ta predah ili čitanje, možete dodati trpezarijsku stolicu K498-1, koja je dostupna u dva dezena štofa.

Kolekcija WHENUA učiniće vaš dom atraktivnim, na vama je samo da odaberete element koji vam je potreban i koji će se na najbolji način uklopiti u ambijent. Dodajte svakako i prateću dekoraciju koja će dodatno osvežiti prostor i ulepšati trenutke uživanja.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Savremeno uređenje doma može zahtevati dosta vremena i promišljanja…
Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…
Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste…
Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se