Proizvodi
Nazad na proizvode

Moderni regali za svaki dom

Odluka o idealnom regalu za vaš dom može biti zamarajuća, jer zahteva uklapanje dekora, funkcionalnosti i vaših ličnih želja.

Imajte svakako u vidu da odabir pravog regala bitno može promeniti izgled vaše dnevne sobe, i da će on postati centralna tačka, tako da dizajn regala koji ćete odabrati mora biti atraktivan, ali bez kompromisa kada je u pitanju prostor za odlaganje. U zavisnosti od elemenata, regali se mogu koristiti u različite svrhe i pozicija elemenata se može menjati, tako da se formira unikatan i stilizovan izgled prostorije.

Moderni regali za svaki dom

Regali su praktičan i multifunkcionalan nameštaj, koji će služiti kao polica za TV, ali i kao mesto za odlaganje mnogih ličnih, ali i dekorativnih predmeta. Odlikuje ih odlična funkcionalnost, jer su dizajnirani tako da sadrže dosta otvorenih i zatvorenih polica, a mogu imati i viseće i samostojeće elemente.

Kao odličan primer ovakvog regala je regal CANTAL, a njegov moderan i sveden dizajn je otvoren i stilizovan koncept, čije otvorene police mogu poslužiti za izlaganje ramova za slike vaših bitnih životnih momenata, umetničkih dela ili kolekciju dekorativnih figura koju sakupljate, i time dati ličnu notu prostoru.

Moderni regali za svaki dom

Kod malih prostorija treba biti posebno obazriv, jer postavljanje većih regala može vizuelno zatvoriti prostor. Sjajan izbor za regal manjih dimenzija je regal NANCY.  Dizajn ovog regala predstavlja odličan odnos zatvorenih i otvorenih polica. Dekor flagstaf hrasta u kombinaciji sa opak belom i lak folijom daje autentično vizuelno rešenje. Ova kombinacija dekora odgovaraće i prostorijama bogatog kolorita, ali i belim zidovima, jer će viseći elementi u dekoru flagstaf hrasta dati potreban kontrast.  Dizajn ovog modela odgovaraće i prostorima modernog i rustičnog dizajna.

Prostor otvorenih polica možete dekorisati veštačkim cvećem ATMOSPHERA, svećnjakom i svećama ili figurama iz Forma Ideale asortimana.

Moderni regali za svaki dom

Kombinacija staklenih i površina u dekoru artisan hrasta, sa detaljima u crnoj boji, daje moderan i snažan estetski izraz regalu PORTO PINO. Dizajn ovog regala nudi otvorene i zatvorene police za vašu staru kolekciju DVD-a, konzolu za igrice, ali i razne dekorativne predmete koje možete izložiti u zatvorenom staklenom delu ovog regala. Kombinacija svih otvorenih elemenata ovog regala će vam omogućiti laku i urednu organizaciju ličnih predmeta, dekoracije i audio-vizuelne opreme.

Površina TV police može biti idealno mesto za poziciju stone lampe, a dekoracijom veštačkim cvećem možete obogatiti izgled regala.

Regali su veoma praktični komadi nameštaja i pružaju prostor za izlaganje omiljenih predmeta i stvaranje atmosfere koja odražava vaš lični ukus i stil. Kroz pažljivo planiranje i odabir regala, moguće je maksimalno iskoristiti prostor u domu, a istovremeno zadovoljiti sve potrebe estetike i funkcionalnosti.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Savremeno uređenje doma može zahtevati dosta vremena i promišljanja…
Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…
Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste…
Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se