Proizvodi
Nazad na proizvode

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Garderoberi i ormari su osnovni komadi nameštaja za spavaću sobu, odmah nakon samog kreveta.

Postoji nekoliko faktora koje treba uzeti u obzir pre nego što odaberete nameštaj za odlaganje za svoju spavaću sobu. Proces odabira zahteva pažljivo osmišljen stil i strukturu zasnovanu na vašim zahtevima i životnom stilu, a sa vama delimo u nastavku korisne savete za koje se nadamo da će vam biti od pomoći.

Ukoliko vam je potrebno dosta prostora za odlaganje, a želite moderan komad nameštaja, koji ima i deo sa garderobnom šipkom, pregradama, ali i fiokama, sjajan primer je petokrilni ormar MASILIA 5K4FO u kombinaciji opak belog dekora, bele lak folije i flagstaf hrast folije. Pored praktičnosti, ovaj komad nameštaja će sasvim sigurno doprineti otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta.

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Ovaj model ormara poseduje mogućnost dodavanja seta polica, rama za ormar, koji će doprineti izgledu masivnoosti i punoće drvo dekora, kao i mogućnost dodavanja rasvete.

Deo je istoimenog sistema elemenata MASILIA za opremanje spavaće sobe jednostavne, ali elegantne, dizajnerske forme, pa se možete opredeliti za dodatne elemente iz ove kolekcije, što će vam pomoći da uredite stilski jedinstvenu celinu. Kako biste ovaj deo spavaće sobe učinili prijatnijim, izbor fotelje NAVARA  je odlično rešenje, a njen komfor, kao i izuzetno atraktivan dizajn i funkcionalnost, umnogome će doprineti vašem osećaju opuštenosti kada uđete u vašu ličnu zonu odmora i relaksacije.

Model garderobera LOZERE 245 OG h217, u kombinaciji dekora artisan hrasta, grafit sive boje i crne boje, takođe je moderan i funkcionalan izbor za spavaću sobu. Segment sa ogledalom na levom frontu pruža enterijersku praktičnost i estetski doprinosi ambijentu. Upotrebni prostor ovog modela čine garderobna šipka i praktične police u levom i desnom delu.

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Razmislite i o dodatnom osvetljenju, jer ugradna led rasveta, pored toga što doprinosi odličnom izgledu i garderobera i ambijenta, ima i benefit funkcionalnosti prilikom odabira garderobe, jer doprinosi boljoj osvetljenosti. Pored dodatne rasvete ovaj garderober poseduje i mogućnost dodavanja seta polica kao i ugradnje usporivača za klizna vrata i rama za garderober.

Predlog naših dizajnera enterijera je da birate garderobere ili ormare koji se uklapaju u postojeći stil ambijenta vaše spavaće sobe. Ovo uključuje boje, završne obrade i materijale kao i detalje na ormaru.Za savršen dizajn enterijera spavaće sobe, estetika i vašeg garderobera i spavaće sobe treba da se dopunjuju. Ukoliko u sobi preovladavaju jake boje zidova, najbolje je da birate ormare svetlijih tonova i svedene teksture.

Odabir garderobera i ormara za moderan dom

Ormar NARBONA 5K2FO u kombinaciji dekora i folije primorskog jasena, doprinosi modernom, ali elegantnom stilu čitavog ambijenta. Segment sa ogledalom u središnjem delu obećava enterijersku praktičnost i maksimalnu iskorišćenost prostora. Upotrebni prostor ovog modela čine garderobne šipke i praktične police u levom i desnom delu, dok se u središnjem delu nalaze dve praktične fioke i police. Izraženi benefiti ovog ormara su funkcionalnost i odlična organizacija prostora za odlaganje.

Garderoberi i ormari su neophodni i jedan od najčešće korišćenih komada nameštaja u domu. Ukoliko planirate kupovinu novog garderobera prvi korak je procena vaših potreba, a zatim i odabir samog garderobera. Mnoge opcije su dostupne, i što se tiče i estetike i praktičnosti, a vi prema vašem stilu i potrebama odaberite odgovarajući za vaš dom, kako biste na najbolji način smestili omiljene odevne komade i modne detalje.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…
Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste…
Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji…
Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Kada je opremanje spavaće sobe u pitanju, udoban krevet, garderober i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se