Proizvodi
Nazad na proizvode

Spavaća soba za kraljevsko uživanje

Spavaća soba je za sve nas oaza mira i opuštanja, pa je izuzetno važno urediti je sa puno pažnje, jer svaka promena ima uticaja, kako na estetiku ambijenta, tako i na naše raspoloženje i mogućnost da se odmorimo i regenerišemo svoju energiju.

Pri uređenju spavaće sobe, trudite se uključite vaše omiljene materijale i boje, ali odaberite pravo svetlo i maksimalno iskoristite prostor koji imate na raspolaganju. U nastavku delimo sa vama nekoliko dizajnerskih ideja za uređenje spavaće sobe koje će vam pomoći da stvorite svoj savršeni prostor za odmor i kraljevsko uživanje.

Spavaća soba za kraljevsko uživanje

Akcentni komad spavaće sobe svakako je krevet za spavanje, a bračni krevet KENT BK 160 u kombinaciji dekora belog i sivog hrasta predstavlja sjajno dizajnersko rešenje. Noćni ormarić KENT NO iz istoimene kolekcije biće odličan dodatak, a može vam poslužiti i za odlaganje svih potrebnih sitnica.

Ambijent spavaće sobe možete učiniti dodatno luksuznim dodavanjem novih lampi, ili čak naglašavanjem zida zanimljivom tapetom ili nekom punom bojom. Snažan utisak ostaviće i posteljina u jarkim bojama ili apstraktna umetnička slika iznad kreveta.

Sofisticirani izgled dodatno možete postići pravim odabirom osvetljenja. Birajte prigušena, manje upadljiva svetla, suptilnu rasvetu, a možete da se igrate i senkama, što će doprineti osećaju spokoja.

Spavaća soba za kraljevsko uživanje

Ukoliko je vaš prostor uglavnom neutralan i opremljen nameštajem u neutralnom ili belom drvo dekoru, možete dodati karakter i udobnost kroz paterne i teksture, ili jedinstvenim dekorativnim kombinacijama i skulpturama. To možete postići izborom tapeta, posteljine, tepiha, dekoracije...

Savet je da ambijent bude bogat teksturom, poput raskošnih kamenih zidova, krznenih jastuka, debljeg tepiha... Pri odabiru nameštaja, umesto predimenzioniranog nameštaja radije birajte minimalističke krevete i noćne ormariće, radi elegantnijeg izgleda.

Krevet AGATA 200x160 u beloj boji odlično bi se uklopio uz neutralan ambijent i dao bi prostoru dodatni rustični šarm. Dodavanjem prostora za sedenje spavaća soba postaje mnogo privlačnija, a klupa poput tabure klupe JENNY ulepšaće ambijent, a istovremeno je i veoma funkcionalna, jer poseduje kutiju za odlaganje.

Spavaća soba za kraljevsko uživanje

Francuski ležaj BOSFOR pružiće dodatnu estetsku vrednost ambijentu spavaće sobe zbog tapaciranog uzglavlja i rama, kao i visok nivo komfora i posebno naglašenu funkcionalnost zahvaljujući prostranoj kutiji za odlaganje posteljine.

Široko tapacirano uzglavlje donosi i više tkanine u spavaću sobu, a istovremeno definiše šemu boja i pruža osećaj formalnosti. Slojevi bogatih tekstura i mekih boja su u kontrastu sa efektnom zidnom umetnošću, tako da je ovakva kombinacija uvek dobar izbor.

Ukoliko su vaš izbor tamne tapete, uvek uz njih birajte svetliju nijansu zida, kako bi što više došle do izražaja. Zabavne tapete su jednostavan način da dodate lični pečat, bez zauzimanja dodatnog prostora.

Boje koje ostavljaju utisak luksuza, bogatstva i udobnosti su kraljevska indigo boja, tamno zelena i ljubičasta, pa možete birati detalje i dekoraciju u tim bojama.

Nadamo se da su vam saveti i predlozi koje smo podelili sa vama bili inspirativni i da ste odabrali koji stil za uređenje spavaće sobe bi najviše odgovarao vašem senzibilitetu. Naravno, uvek je važno da dodate i neki svoj lični pečat, kako biste na pravi način uživali u svojoj oazi mira i opuštanja.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se