Proizvodi
Nazad na proizvode

Enterijeri sa crnim akcentima za otmenost i eleganciju

Poput male crne haljine koja je neizostavni deo ženskih garderobera, otkako ju je Koko Šanel kreirala i koja od tada osvaja svet, crna nikada ne izlazi iz mode, kako na modnim pistama, tako i u enterijerima.

Ona traje i ostaje u trendu, samo se menja način upotrebe i njena zastupljenost u ambijentima. Crni akcenti su uvek sigurna varijanta, jer su najbolji način da osvežite bilo koju nijansu u vašem enterijeru.

Što se tiče dizajna enterijera, uglavnom je utisak da ukrašavanje crnom može biti mračno i depresivno, ali to zaista nije slučaj. Crna daje prostoru istinsku plemenitost, aristokratski luksuz i eleganciju. Ostavlja utisak otmenosti i donosi dozu određene mističnosti, koje, kada govorimo o detaljima, nikada ne može biti previše.

Važno je samo da imate u vidu osećaj za proporciju, kao i da znate gde crna treba da blista i ima sjaj, a gde je bolji izbor crna mat površina.

Enterijeri sa crnim akcentima za otmenost i eleganciju

U dizajnu sa crnim naglascima, akcenat je na grafici i jasnoći linija, a uz takav ambijent sjajno bi se uklopila vitrina SARDINIA 2K VS2 koja predstavlja spoj topline naturalnog i rustičnog artisan hrasta sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora, kao karakteristike industrijskog stila u dizajnu enterijera. Fotelja G01 je veoma funkcionalna i sjajan dodatak ambijentu, a izbor tamno crvenog štova doprinosi otmenosti.

Enterijeri sa crnim akcentima za otmenost i eleganciju

Crna je i odraz svečanosti, a uz crne detalje poželjno je birati duboke nijanse plave, crvene, zelene, narandžaste i ljubičaste, a dodatak metalnog sjaja daje osećaj luksuza.

Kako ambijent sobe u kojoj preovlađuje crna ne bi izgledao sumorno i beživotno, izuzetno je važno posvetiti pažnju osvetljenju. Luster sa kristalnim privescima bio bi sjajan izbor, a sjajan efekat možete ostvariti i ugradnom rasvetom na vitrinama i TV policama. Vitrina MOLISE 1K VS u kombinaciji artisan hrasta i crnog bojenog stakla odličan je komad za vaš dnevni boravak, a pruža i mogućnost dodavanja rasvete, baš kao i TV polica MOLISE. Odličan dodatak ambijentu biće i zidna polica MOLISE ZP u dekoru artisan hrasta i crnog bojenog stakla, na koju možete postaviti omiljene sitnice i dekoraciju.

Enterijeri sa crnim akcentima za otmenost i eleganciju

Crnu možete svakako kombinovati i sa drugim bojama. Umesto da istaknete crnu na velikom komadu nameštaja, izaberite crni akcentni sto, poput klub stola TOBAGO (CFTT5024), dok je fotelja u kontrastnoj boji, dobar dodatak koji razbija monotoniju. Isti boju možete dodati kroz dekoraciju u celoj prostoriji. Ležaj TALINA na kome ćete svakodnevno uživati, u sivoj boji, koji odlikuju savremena forma i udobnost, biće odličan balas ankcentnim bojama.

Nema sumnje da je crna izuzetno jaka u enterijeru, ali to je takođe čini dobrim elementom i za klasične i za savremene dizajne. Crni akcenti i dodaci su oličenje šika i jedan od najboljih načina da dodate kontrast i dubinu neutralnim prostorima ili napravite velike, smele dramatične enterijere koji će doprineti otmenosti i eleganciji vašeg doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se