Proizvodi
Nazad na proizvode

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Minimalistički stil je već duže vreme popularan u dizajnu enterijera, pogotovo kada se priča o dnevnom boravku.

Ono što se primećuje jeste da užurban život van doma, pokreće ljude ka minimalizmu u životnom prostoru, jer uredan i lagan prostor koji odlikuje ovaj stil umnogome doprinosli lakšem i bržem opuštanju, ali i održavanju higijene prostora. Međutim, odabir nameštaja koji se uklopa u željeni ambijent može predstavljati pravi izazov. Odabirom svetlijih elemenata, jednostavne forme, u vašu dnevnu sobu ćete uneti kako sklad, tako i eleganciju i sofisticiranost.

Pravi izbor za vaš dom je sistem elemenata SAVOIA. Uz ove elemente, koji su smbol rafiniranog ukusa, stila i klasike, u svoju svakodnevnicu ćete uneti modernu klasiku, a vaša dnevna soba će dobiti poseban stilski pečat. Kombinacija kašmir dekora i kašmir folije je inovativan spoj, a SAVOIA sistemom elemenata ćete objediniti sve što je potrebno jednom enterijeru. Pored dnevne sobe, određeni komadi su savršeno uklopivi i u ambijentu trpezarije ili spavaće sobe.

Nezaobilazni elementi jednog dnevnog boravka su vitrina i TV polica, koje zajedno sa zidnom policom zaokružuju ambijent. Pored toga što vizuelno upotpunjuju prostor, doprinose i njegovoj neophodnoj funkcionalnosti. Vitrina SAVOIA 1K VS1 je, kao i ostatak sistema, izrađena od kombinacije kašmir i crnog dekora, sa dodatkom zastakljenog fronta u delu sa policama. Ona je idealan prostor za odlaganje suvenira, dok će se veštačko cveće ATMOSPHERA idealno uklopiti u ambijent same vitrine. Mogućnost dodavanja rasvete značajno može doprineti kompletnoj atmosferi dnevnog boravka.

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Odmah do vitrine nalazi se TV polica SAVOIA 3K1F2V koja sadrži sve neophodne celine za skladištenje stvari koje su neophodne u jednom domu. Zbog svoje funkcionalnosti može biti uklopljena u enterijer i kao zasebni element ili komad nameštaja. Upotrebni prostor čine tri zatvorena pregradna dela, kao i jedna otvorena polica, idealna za audio-vizuelnu opremu ili odlaganje časopisa i dekoracije. Slobodni deo površine TV police SAVOIA 3K1F2V iskoristite za vaze sa cvećem, a u nedostatku sezonskog prirodnog cveća budite slobodni da se odlučite ambijetalno veštačko cveće.

Kako bi se upotpunio prostor iznad TV police, rešenje je zidna polica SAVOIA ZP, pravo mesto za izlaganje omiljenih fotografija u ramu za slike ATMOSPHERA. Kako bi prostorija zaista bila funkcionalna i dizajnerska celina, odabir fotelje CORFU je odličan izbor uz ova sistem elemenata, sa dodatkom tepiha u svetloj, neutralnoj boji.

Kada je reč o pop vitrinama, prednost im je ta što se mogu pronaći i zasebno u ambijentima poput predsoblja ili trpezarije. Vitrinu SAVOIA 2K VS1 čine dva fronta, od kojih je jedan stakleni, dok naglašavanje dekora kašmira dodaju i detalji poput crnih ručica i nogara, a klasičan i moderan stil ostaju u reljefnoj obradi frontova. Kako je savršene visine, pravi je prostor za izlaganje najdraže fotografije u ramu za slike, odmah do ukrasnog veštačkog cveća u saksiji ATMOSPHERA.

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Eleganciji SAVOIA vitrine dodatno mogu doprineti podna lampa SANDRA, koja će upotpuniti enterijer prostorije, dok će ambijentu doprineti i sveća ATMOSPHERA. Prostor unutar vitrine možete popuniti ukrasnim suvim biljem, kao i dekorativnim ATMOSPHERA fenjerom. Slika će biti završni dodir prostoru oko vitrine, koja će predstavljati idealni kutak u svakom delu doma.

Centralni deo dnevnog boravka je uglavnom rezervisan za sto, što je slučaj i sa klub stolom SAVOIA iz istoimenog sistema elemenata. Izrađen u istim dekorima kao i ostatak asortimana, ovaj sto čini praktičan prostor za skladištenje u vidu zatvorene i otvorene police. Kako bi se ambijent ostao minimalistički uređen, savršenu dekoraciju predstavlja vaza ATMOSPHERA u kombinaciji sa veštačkim cvećem EUCALIPTUS.

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Kako bi prostor oko stola dobio funkcionalnost i oblik, fotelja DIKA je idealan odabir nameštaja kako zbog svoje elegancije, tako i zbog svoje udobnosti. Element iz SAVOIA sistema, vitrina SAVOIA 2K VS2, koju čine dva odvojena dela, od kojih je gornji deo u staklu, takođe je odličan izbor za izlaganje omiljenih stvari u domu. Detalj koji će dnevnom boravku dati završni dodir jeste zavesa MOLY koja će pružiti posebnu dozu privatnosti i elegancije prostoriji.

Sistem elemenata SAVOIA je idalan odabir za sve one koji su ljubitelji svedenih i svetlih tonova nameštaja koji odišu elegancijom i stilom. Uz savršenu dekoraciju u duhu same prostorije se može postići doživljaj topline doma i atmosfere u kojoj vam preostaje samo da uživate sa svojim najbližima.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Minimalistički stil je već duže vreme popularan u dizajnu enterijera,…
Ušuškajte ambijent udobnim i modernim foteljama

Ušuškajte ambijent udobnim i modernim foteljama

Sinonim za ušuškani kutak u domu, kao i udobnost, svakako su fotelje.…
Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Savremeno uređenje doma može zahtevati dosta vremena i promišljanja…
Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se