Proizvodi
Nazad na proizvode

Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Uvođenje svetlih tonova u enterijer ne samo da vizuelno otvara prostor, već unosi osećaj elegancije i topline.

Bilo da se odlučite za svetle površine od drvo dekora ili bele i bež tonove, ovakvi komadi nameštaja mogu da oplemene prostor i učine ga prijatnim za svakodnevni boravak. Svetli nameštaj u savremenom enterijeru ima funkcionalnu i estetsku ulogu, a pritom se i lako kombinuje sa različitim stilovima. U nastavku teksta predstavljamo vam neke komade nameštaja, koji savršeno ilustruju kako nameštaj svetlih tonova i materijala može uneti novu dimenziju u svaki prostor.

Trpezarijski sto BELFORT, u kombinaciji dekora kašmira i artisan hrasta može biti centralno mesto svakog trpezarijskog prostora, jer nudi savršen balans između funkcionalnosti i estetike. Poseduje i mogućnost razvlačenja sa dodatnih 40cm, a može biti sjajan komad i postati akcentni komad nameštaja u ambijentu sa tamno plavim zidovima, stvarajući kontrast koji ističe svetlu boju i elegantne linije.

Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Sjajan dodatak koji će upotpuniti ambijent je komoda BELFORT 3K3F, deo istoimenog sistema elemenata, koji predstavlja moderno rešenje za stilizovanje bilo kog ambijenta modernog doma, iako je inicijalno predviđen za dnevni boravak. U ovom slučaju donosi u prostor trpezarije notu elegancije i ambijentalne topline, sa sofisticiranim stilskim izrazom koji je potreban savremenim enterijerima.

Možete odabrati tepih u bež boji, a trpezarijske stolice HTC-118, bele boje sa nogarima u natur dekoru, pružaju potrebnu udobnost i čine prostor prijatnim za svakodnevna okupljanja.

Dodatnu eleganciju prostoru doneće prateća dekoracija, bilo da je to staklena vaza sa veštačkim cvećem, sveća u betonskoj posudi, sveća ATMOSPHERA ili šolje SECRET DE GOURMET.

Komoda VANDEA 2K4F u dekoru sivog hrasta i kašmir folije donosi jedinstvenu igru materijala i tekstura u svaki dnevni boravak. Njeni reljefni frontovi ne samo da privlače pažnju svojim detaljima, već stvaraju i vizuelnu dinamiku koja prostoru daje živost. U ambijentu sa zidom sa tapetama koje imitiraju drvene letvice, ova komoda se savršeno uklapa u prirodni izgled prostora.

Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Na površinu komode možete nasloniti umetničku sliku koja će uneti akcenat boje i dati prostoru naglasak modernog pristupa dekoraciji.

Knjige i staklena vaza sa cvećem direktno će obogatiti prostor, činija MODERN je, takođe, odličan detalj, a sveće i veštačko cveće u saksiji su tu da upotpune celu dekoraciju. Izdignuti crni metalni nogari na komodi dodaju dozu sofisticiranosti i omogućavaju lako održavanje poda ispod komode. Ovaj komad nameštaja nije samo funkcionalan, već se može posmatrati i kao dekorativni element koji doprinosi celokupnom dizajnu enterijera.

Klub sto BELFORT u kombinaciji kašmir dekora i artisan hrast folije unosi eleganciju i toplinu u dnevni prostor u kome svakodnevno provodite najviše svog vremena. Njegove jednostavne linije i savremeni dizajn čine ga univerzalnim komadom koji se lako uklapa u različite stilove enterijera.

Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Možete ga kombinovati u ambijentu sa plavim zidovima i sivim boho tepihom, gde će ovaj klub sto biti istaknuti komad nameštaja. TV polica ARLES TV 128 2K2V dopuniće sklad boja i materijala u ambijentu, dok će podna lampa SANDRA dodati toplu rasvetu.

Dekoracija na klub stolu, poput drvenih ramova za slike ATMOSPHERA, dekorativnih malih saksija sa veštačkim atraktivnim biljkama, kao i praktične moderne šolje za čaj ili kafu SECRET DE GOURMET elementi su koji unose toplinu u prostor i obogaćuju njegovu kompletnu estetiku.

Enterijer sa nameštajem u svetlim tonovima, poput predloženih komada nameštaja, savršeno balansira toplinu drvo dekora i modernih elemenata. U kombinaciji sa pažljivo odabranim dekorativnim elementima ovi komadi mogu transformisati svaki prostor, stvarajući jedinstven ambijent koji je u isto vreme topao i moderan, i u kome se možete opustiti i uživati.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Atraktivni dekori u fokusu vašeg dnevnog boravka - Regal CANTAL

Atraktivni dekori u fokusu vašeg dnevnog boravka - Regal CANTAL

Vreme u kome živimo iz dana u dan postavlja nove, više, standarde, u…
Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Elegancija i toplina u enterijeru uz nameštaj svetlih tonova

Uvođenje svetlih tonova u enterijer ne samo da vizuelno otvara…
SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

SAVOIA - Spoj minimalizma i elegancije u vašem dnevnom boravku

Minimalistički stil je već duže vreme popularan u dizajnu enterijera,…
Ušuškajte ambijent udobnim i modernim foteljama

Ušuškajte ambijent udobnim i modernim foteljama

Sinonim za ušuškani kutak u domu, kao i udobnost, svakako su fotelje.…
Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Kolekcija CORREZE - Spoj sofisticiranosti i topline modernog dnevnog boravka

Savremeno uređenje doma može zahtevati dosta vremena i promišljanja…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se