Proizvodi
Nazad na proizvode

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

U odabiru trpezarijskog stola za vaš dom, estetika i funkcionalnost često idu ruku pod ruku. Pravi sto ne samo da će upotpuniti prostor, već će i postati centralno mesto okupljanja vaše porodice i gostiju.

Prva stvar koju treba uzeti u obzir kada birate trpezarisjki sto je da li vašem prostoru više odgovara okrugli ili pravougaoni oblik stola. Odabir pravog oblika za vaš prostor osigurava da vaš novi sto izgleda fantastično u prostoru i da odgovara vašim potrebama. U nastavku teksta delimo sa vama korisne savete oko odabira adekvatnog oblika stola i kako da ga najbolje uklopite u ambijent.

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Kako je većina prostorija u domu pravougaonog oblika, najpraktičniji je i isti oblik trpezarijskog stola, jer se tako njegove linije dobro uklapaju u prostor. Možete ih birati u raznim dimenzijama, u skladu sa potrebama, kao i veličinom prostora kojim raspolažete.

Mogućnost postavljanja stola uz zid može pomoći da efikasnije iskoristite prostor. Trpezarijski sto VANDEA je odličan izbor za otvorene prostore, i može biti funkcionalni dodatak dnevnom boravku. Unosi kontrast u ambijent kombinacijom dekora artisan hrasta, crne mat folije i artisan hrast folije, a njegovoj praktičnosti doprinosi mogućnost razvlačenja za dodatnih 40cm.

Moderno dizajnirano posuđe, čaše, podmetači SECRET DE GOURMET, odlično će se uklopiti u ovaj atraktivan ambijent, a ne zaboravite vazu za cveće sa cvetnom dekoracijom.

Ukoliko često organizujete veća okupljanja u domu, pravougaoni stolovi su idealni jer mogu da prime mnogo ljudi. Praktičan i moderno dizajniran trpezarijski sto JERSEY, u kombinaciji dekora i folije primorskog jasena, doprineće estetskoj privlačnosti ambijenta, a svojim dizajnom će uneti u vaš trpezarijski ambijent savremeni koncept uređenja. Poseban benefit ovog modela trpezarijskog stola je mogućnost proširenja radne površine za 40 m. Ivice gornje ploče stola su zaobljene, što doprinosi dodatnoj eleganciji stola.

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Okrugli stolovi zauzimaju manje prostora i imaju manju površinu od pravougaonih, pa se lakše uklapaju u uže prostore. Kružni dizajn može pomoći da sto izgleda više kao središnji deo ambijenta. Trpezarijski sto ANCONA, izrađen u opak belom dekoru i beloj lak foliji, idealno će se uklopiti u svaku trpezariju.

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Kada birate između okruglog i pravougaonog oblika, razmislite o tome gde će vaš trpezarijski biti postavljen, koliko prostora imate na raspolaganju i koja će njegova uloga biti u vašem domu. Odabir trpezarijskog stola za vaš dom je važan korak koji će uticati na atmosferu i funkcionalnost trpezarije ili kompletnog ambijenta dnevnog boravka.

Pronađite balans između lepote i praktičnosti kako biste kreirali prostor u kojem ćete uživati sa svojom porodicom i dragim prijateljima.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti…
Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

U odabiru trpezarijskog stola za vaš dom, estetika i funkcionalnost…
Mali prostori, velike ideje!

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov,…
Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i…
Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Savršen sklad estetike i praktičnosti u vašoj kuhinji

Kada bi trebalo da odaberemo omiljenu prostoriju za uživanje u domu,…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se