Proizvodi
Nazad na proizvode

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti i stila. Sa svakom novom sezonom dolaze i novi trendovi koji nas podsećaju na važnost harmonije između funkcionalnosti i estetike.

Inspirisani aktuelnim trendovima i potrebama savremenog života, predstavljamo vam komade iz nove kolekcije Forma Ideale koji su savršeni za uređenje savremenog doma.

Dizajn komode može biti pravi izazov, jer estetika i funkcionalost moraju biti u savršenom balansu. Sjajan izbor je komoda VANDEA 3K4F, deo sistema elemenata VANDEA, koja nudi ne samo dovoljan prostor za odlaganje, već i elegantan dizajn koji privlači pažnju. Čiste linije dizajna i kontrastni dekori, kao što su dekor artisan hrast i crna mat folija, svojim lako se uklapaju u različite enterijerske stilove – od modernog i minimalističkog, do industrijskog.

Kutak možete obogatiti raznoraznim dekorom ATMOSPHERA iz Forma Ideale ponude.

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Komfor i elegantan dizajn odlike su ležaja BEST u dezenu zelenog štofa, koji u potpunosti doprinosi opremanju životnog prostora, zahvaljujući modernom dizajnu i praktičnim karakteristikama. Ovaj ležaj nije samo mesto za odmor, već i ključan element koji će transformisati vaš dom u stilski moderan enterijer. Uz elegantnu zelenu boju i sofisticirane linije biće savršeni estetski akcenat. Funkcionalnost je takođe njegova karakteristika, jer ovaj model ležaja ima i kutiju predviđenu za odlaganje posteljine, te vam neće biti potreban dodatan prostor.

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Atmosferi ambijenta mnogo može doprineti crna podna lampa, a kao dekoracija može poslužiti nekoliko dekorativnih jastuka, dok će umetnička slika upotpuniti zid iznad ležaja. Pravi odabir dekoracije će bitno uticati na kompletan utisak o domu.

Kada birate sto za radni prostor ili mesto za učenje imajte na umu više stvari, kao što su prostranost radne površine, prostor za odlaganje materijala i svakako estetiku koja će vam pružiti mesto za inspiraciju i produktivnost.

Sto koji odgovara na sve postavljene izazove je kompjuter sto ARHIMED, koji je dizajniran sa pažnjom prema detaljima i potrebama modernog korisnika. Podesivi element stola, koji se može rotirati pod uglom od 90 ili 180° obezbeđuje fleksibilnost u postavljanju ovog modela stola, ali i lakšeg prilagođavanja prostoru.

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Predlog za zidnu policu koja će se savršeno ukopiti sa modelom ARHIMED, po dekoru i dizajnu, je zidna polica VANDEA ZP. Dekor artisan hrasta će dati naturalnu notu bilo kom enterijeru. Ovakav dizajn radnog stola će upotpuniti kancelarijska stolica KJDC - 70 svedenog, ali modernog izgleda i minimalistički dizajn stone lampe ATMOSPHERA.

Moderno uređenje enterijera i aktuelni trendovi ne fokusiraju se isključivo na estetiku, već i na personalizaciju prostora prema potrebama i stilu svakog pojedinca. Kombinacijom inovativnih materijala i atraktivnih komada nameštaja ispratićete trendove, a istovremeno kreirati prijatan ambijent u svom domu u kome ćete uživati svakodnevno.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Spavaća soba MODENA – dizajnersko osveženje uz dekor kašmira

Kako su prva asocijacija na spavaću sobu mir i opuštanje, tako su nam…
Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Novi trendovi u dizajnu nameštaja

Dizajn nameštaja ima moć da transformiše naše domove u oaze udobnosti…
Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

Odabir idealnog trpezarijskog stola za vaš dom

U odabiru trpezarijskog stola za vaš dom, estetika i funkcionalnost…
Mali prostori, velike ideje!

Mali prostori, velike ideje!

Uređenje enterijera manjih prostornih performansi može da bude izazov,…
Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

Komode u nežnom kašmir dekoru za autentične, moderne domove

U današnjem svetu gde je funkcionalnost podjednako važna kao i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se