Proizvodi
Nazad na proizvode

Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Spavaća soba za sve nas predstavlja oazu mira i odmora nakon napornog dana, a glavni element koji biramo prilikom njenog uređenja je krevet.

Kriterijum kojim bi trebalo da se vodite za odabir kreveta je prvenstveno udobnost, ali ništa manje važna nije ni estetika, kako bi to bio jedan lep ambijent. Izazov je pronaći idealan krevet ukoliko je spavaća soba manja, ali postoje razne opcije i u tom slučaju.

Za manje prostore, kreveti za jednu osobu mogu biti veoma korisni, jer pomažu da se maksimalno iskoristi raspoloživi prostor i ostavi dovoljno dodatnog prostora za ostale komade nameštaja i dekoraciju.

Krevet BARLETTA 120x200, u dekoru artisan hrasta može biti sjajan izbor. Ram kreveta dostupan je u dekoru artisan hrasta, sivog hrasta i opak bele, sa nogarima u sivoj ili crnoj boji, dok je uzglavlje tapacirano u tamno sivom štofu. Uz krevet bi se idealno uklopio noćni ormarić DADO NO2F u istom dekoru, koji ima i dve fioke za odlaganje, a i gornja površina stočića može da posluži za neke sitnice, poput stone lampe ATMOSPHERA, knjige ili rama sa fotografijom.

Ambijent možete upotpuniti i sa još nekim dekorativnim detaljima u crnoj boji, kao što su slike sa crnim ramovima na zidu. Veštačko cveće pampas je uvek lepa dodatna dekoracija, a možete dodati i jastuk u žutoj boji da razvedri ambijent.

Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Veoma je korisno kada je krevet funkcionalan, a kako biste uštedeli na prostoru, birajte krevete koji poseduju dodatni prostor za skladištenje. Oni su idealni za manje spavaće i ujedno dečije sobe, gde bi dobro došli za skladištenje posteljine, kao i za garderobu ili igračke.

Singl krevet LEVANT dostupan je u opak beloj i grafit sivom dekoru, a poseduje i mogućnost dodavanja fioke. Lak je za kombinovanje sa noćnim ormarićima u istom ili sličnom dekoru, poput noćnog ormarića DUERO 3F, koji je dostupan u više dekora.

Kako biste uneli malo topline i boja u prostor, pogotovo ako je dečija soba u pitanju, to možete učiniti tako što ćete okrečiti zid, dodati tepih ili zanimljivu posteljinu, sa još par dekorativnih jastuka i dodatnim prekrivačem.

Na noćni ormarić možete postaviti stonu lampu MARINA, kao i dekorativna slova sa natpisom ’Smile’ kao detalj. Figura slon ATMOSPHERA takođe će biti zanimljiv detalj u dečijoj sobi, kao i interesantna slika na zidu. Za igračke i ostale sitnice uvek je dobrodošla kutija za odlaganje, kako bi soba bila uredna.

Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

Za opremanje većih spavaćih soba francuski ležaj uvek predstavlja pravu opciju. Francuski krevet LOREN, dostupan u tri štofa, pored udobnog dušeka sa džepastim jezgrom, poseduje i dve kutije za odlaganje, idealna opcija za skladištenje posteljine. Zahvaljujući tapaciranom okviru i uzglavlju ambijent čini elegantnijim i komfornijim. Uz njega bi se stilski sjajno uklopio klub sto AVILA sa mermernom pločom i crnim metalnim nogarima.

Preko posteljine postavite dodatno i prekrivač DIAMOND i zanimljiv dekorativni jastuk sa zanimljivom jastučnicom, kako biste osvežili ambijent, a pletena korpa ATMOSPHERA biće sjajan detalj, ali i veoma praktična za odlaganje mnogih sitnica.

Odabir kreveta svakako shvatite kao ozbiljan zadatak, jer je neophodno da bude udoban, kako biste imali kvalitetan san i bili odmorni, a istovremeno i da se estetski uklopi u ostatak ambijenta. Dodatni detalji, poput dekorativnih elemenata, posteljine, boja koje su zastupljene u ambijentu, samo će dodatno ulepšati spavaću sobu i stvoriti vašu istinsku oazu za odmor.

Praktični kreveti za modernu spavaću sobu

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se