Proizvodi
Nazad na proizvode

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Dnevni boravak je centar svakog doma, a komadi nameštaja koji mogu uticati na estetiku celokupnog ambijenta i učine prostor jedinstvenim su vitrine.

Njihova uloga nije samo izlaganje, već su i izuzetno praktične za odlaganje raznih sitnica. U nastavku delimo sa vama korisne savete kako da odaberete adekvatnu vitrinu za vaš enterijer i kako da je uklopite uz ostatak nameštaja.

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Vitrina u dnevnom boravku može stajati uz TV policu ili nezavisno od nje. Ukoliko imate dovoljno prostora, možete postaviti vitrinu na zid iza sofe, za efekat dodatne elegancije u prostoru, ali i maksimalne iskorišćenosti protsora. Ležaj OSTIN u sivom dezenu, sjajan je izbor za savremeni dom, a pruža vam mogućnost izbora različitih dekora i modela vitrina.

Vitrine sa staklenim frontovima uneće dodatnu refleksiju svetlosti u prostoru. Primer takve vitrine je vitrina CORSICA 2K VS2 koju odlikuju svedene dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima. Visoki nogari daju joj posebnu autentičnost i čine je i modernim i praktičnim izborom za savremeni dnevni boravak. Odlikuje je funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine staklene police.

Mogućnost dodavanja rasvete doprineće dodatnoj prefinjenosti i naglasiti sjajne površine staklenih polica, ali i predmeta koji se u njoj nalaze. Za dodatno odlaganje sitnica možete dodati i vitrinu CORSICA 1KVS1 koja je takođe deo kolekcije CORSICA za uređenje ambijenta dnevne sobe, a koju odlikuje raskošni dekor flagstaf hrasta.

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Vitrina može biti odličan dodatak i kutku za čitanje ili kancelariji. Može biti i deo biblioteke, a ako želite da vam baš sve bude lako dostupno, praktično rešenje je otvorena vitrina.

Vitrina SARDINIA POP u kombinaciji artisan hrasta i crnog dekora uneće odraz autentičnog i odvažnog stila. Sastoji se od zatvorene komode sa dve pregrade u donjem delu, pogodne za odlaganje predmeta u svakodnevnoj upotrebi, i dodatnog pregradnog dela koji odgovara dimenzijama komode. Vitrinu možete dekorisati dodacima poput dekorativnih biljaka, knjiga, antikviteta, časopisa, suvenira itd. Postoji i mogućnost ugradnje dodatne rasvete na vitrini koja će je odvojiti od zida i stvoriti iluziju dubljeg prostora.

Pored vitrine možete postaviti fotelju MARTIN koja je moderno rešenje za uređenje dnevnog boravka, sa mogućnošću spuštanja naslona u cilju većeg komfora.

Atraktivne vitrine za izraženu estetiku u enterijeru

Vitrina može biti i kombinacija otvorenih i zatvorenih polica, a možete je smestiti u deo trpezarije ilipored zida u prolazu izleđu hodnika i dnevne sobe. Vitrina KENT POP V, u kombinaciji belog i sivog hrast dezena, poseduje upotrebni prostor sa sistemom polica u zatvorenom i otvorenom delu, pogodan za omiljeni kućni dekor i drage potrebne stvari i veoma je praktično rešenje.

Vitrina je sjajna opcija u domu za sve svakodnevne predmete, kako bi vam bili na dohvat ruke, kao i dekorativne elemente i sve ono želite istaći, a u zavisnosti od dizajna, kao i sa dodatkom rasvete, može zaista uticati na izraženu estetiku u enterijeru. Najvažnije je da odaberete adekvatan model vitrine koja će se lepo uklopiti u ostatak ambijenta i time ćete na sjajan način zaokružiti sliku o prijatnom dnevnom boravku.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se