Proizvodi
Nazad na proizvode

Kreirajte magičan novogodišnji ambijent u domu

Novogodišnji praznici podrazumevaju prazničnu dekoraciju u domu kojoj se svi raduju, a najviše najmlađi članovi porodice.

Glavni detalj dekoracije je, bez konkurencije, novogodišnja jelka, a najbolje je da je postavite u delu doma gde će biti najvidljivija. Vodite samo računa da ne bude izložena direktnoj toploti i da ne blokira prirodnu svetlost u prostoru.

Prvi utisak je svakako najvažniji, zato predsoblje kao prvi ambijent na koji naiđete pri ulasku u dom, čak i ako je minimalno uređeno, treba da odaje utisak topline i gostoprimstva i dočara praznični duh. Jedna od ideja za tako nešto jeste postavljanje jelke u najbližem dostupnom kutku od ulaska u dom, kako bi u isto vreme očarala svakoga čim uđe u stan i samim tim upotpunila ambijent. Praznični ugođaj možete postići i postepenim uvođenjem dekoracije u predsoblju do glavnog ambijenta sa jelkom.

Predsoblje opremljeno idealnom kombinacijom komada nameštaja kao što su cipelar RAVNI i PUZZLE možete dopuniti novogodišnjom dekoracijom i tako delom već dočarati prazničnu toplinu doma. Ne samo da će ostaviti zapanjujući prvi utisak, već su i odličan način da osvetlite svoj ulazak. Ambijent će upotpuniti i tabure TRAPEZ, kao i dekorativna antiklizna prostirka.

Drvenim letvicama ili čak samostojećom policom možete od predsoblja odvojiti manji kutak za čitanje, baš onako kako bi upotpunili ceo utisak, a sjajno bi ga krasila komforna fotelja KONO u plavom štofu.

Kreirajte magičan novogodišnji ambijent u domu

Trpezarija je idealno mesto za novogodišnju jelku, jer su tu najčešća okupljanja porodice i prijatelja dok uživaju u prazničnoj trpezi. Trpezarijski sto AVANT u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama PARIS u neutralnom tonu sjajan su izbor za praznični ambijent. Dekorativni detalji, poput novogodišnjeg venčića, prazničnog stolnjaka ili jastučnice sa prazničnim motivom, pretvoriće ambijent u očaravajući kutak nalik na one iz prazničnih filmova.

Za odlaganje dodatnih sitnica, ali i kao dodatnu dekoraciju, u trpezariji možete postaviti policu TRILO, na tri nivoa, koja je veoma praktična i funkcionalna.

Kreirajte magičan novogodišnji ambijent u domu

Dnevni boravak je možda i najčešći prostor za izlaganje novogodišnje jelke, s obzirom na to da je mesto gde porodica provodi najviše kvalitetnog vremena sa voljenim osobama i gde se stvaraju porodične uspomene. Najbolji položaj za jelku u dnevnoj sobi je neki ugao u blizini mesta za sedenje ili čak centar sobe.

Sam ambijent oplemeniće idealna kombinacija komada iz klasične kolekcije ROYAL - otvorena polica, komoda i TV komoda, i fotelje iz garniture TORINO, i učiniće da enterijer i u toku praznične sezone izgleda posebno.

Kreirajte magičan novogodišnji ambijent u domu

Pleteni tabure, jastuk sa motivom irvasa i ostali praznični detalji ulepšaće novogodišnji ambijent i stvoriti pravu magiju u prostoru.

Nadamo se da su vas naši predlozi za novogodišnju dekoraciju inspirisali da kreirate magičan ambijent u vašem domu, u kome ćete uživati sa najmilijima tokom prazničnih dana. Možete dodati još neke detalje i ukrase, a novogodišnji pokloni, praznična muzika, trpeza, druženje i smeh dodatno će ulepšati zajedničke trenutke i učiniti da ih nikada ne zaboravite.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se