Proizvodi
Nazad na proizvode

Idealna novogodišnja dekoracija za vaš dom

Kraj godine i sve bliži novogodišnji praznici su period koji mnogi jedva čekaju upravo zbog predivne dekoracije i ukrašavanja doma.

Neizostavni deo praznične dekoracije je svakako jelka, a pored nje i mnogim drugim detaljima možete kreirati prazničnu čaroliju u svom domu. Zidovi, plafoni, vrata i prozori savršene su pozicije za detalje i dekorisanje. U nastavku delimo sa vama na koje sve načine na najlepši način možete od svog doma napraviti divan praznični ambijent.

Idealna novogodišnja dekoracija za vaš dom

Blistavi praznični lampioni stvaraju čaroliju u kojoj god prostoriji da se nalaze, i sa njima će ceo prostor biti ispunjen novogodišnjom atmosferom. Bez obzira na boje koje preovladavaju u sobi, savetujemo da uvek birate lampione u žutoj nijansi, jer je ta boja svetlosti najprijatnija oku ukoliko dugo boravite u prostoriji gde su postavljeni.

Ukoliko se odlučite za NG led LAMPICE 30cm, ne morate dodatno da razmišljate o dužini kabla i blizini utičnice, a idealan su izbor za manje venčiće. Dekoracija prozora je takođe veoma lep detalj, posebno ako je u vidu pahulja snega ili motiva Deda Mraza i Sneška Belića. Oslikajte svoje prozore slikama idilične zime koje će vas sasvim sigurno vratiti u detinjstvo.

Ukoliko u ambijentu imate nameštaj u sivoj boji, poput ugaone garniture FIGO, ovi lampioni će se sjajno uklopiti, a možete dodati i roze detalje i ukrase, koji će osvežiti prostor ukoliko želite da zadržite nežnije note.

Idealna novogodišnja dekoracija za vaš dom

Dom možete predivno dekorisati i grančicama zelenila ili delovima jelke koje možete da stavite u lepe vaze, da biste napravili brz i lak aranžman koji može da stoji bilo gde, od klub stola u dnevnom boravku, do trpezarijskog stola u trpezariji.

TV policu, poput TV police PROWANSJA možete dekorisati bogatim girlandama zajedno sa figurama Deda Mraza i novogodišnjih kugli u staklenoj posudi. Iznad televizora okačite novogodišnji venčić ukrašen NG LED lampicama, a na klub sto dodajte još dekoracije, poput patuljka i ukrasnih jelki sa lampionima.

Idealna novogodišnja dekoracija za vaš dom

Novogodišnji ukrasi, osim na jelci, mogu da budu ukras i na vratima ili plafonu, a mogu biti i sjajna dekoracija sa girlandama iznad umetničke slike na primer.

U boji ukrasa možete dodati još neke dekorativne detalje. Ukoliko se odlučite za prazničnu crvenu, možete odabrati novogodišnji cvet u vazi, a ukoliko imate police za odlaganje, poput polica u sklopu kreveta FLEXITUDO, one mogu poslužiti za dodatnu novogodišnju dekoraciju kao što je figura irvasa  ili novogodišnji venčić bobice  koji su takođe u tom tonu.

Novogodišnja dekoracija nema striktna pravila i nikada je nije previše, tako da slobodno po svom ukusu i želji uredite prazničnu atmosferu u vašem domu, a tradicionalne novogodišnje pesme, mirisne sveće koje će prostor umirisati na bor, topli čaj od jabuke i cimeta, samo će je dodatno doprineti potpunom uživanju. Za dodatnu magiju u novogodišnjoj noći upalite prskalice dok zamišljate novogodišnju želju u ponoć i prepustite se čaroliji.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se