Proizvodi
Nazad na proizvode

Otvoren je novi salon Forma Ideale u Jagodini

Salon  Forma Ideale od 24. maja na novoj lokaciji u Jagodini, na adresi Ribarski put bb.

U petak, 24. maja, svečano je otvoren Forma Ideale salon u Jagodini na novoj lokaciji, na adresi Ribarski put bb, na preko 1.200 m2 izložbeno-prodajnog prostora.

Kupcima je u salonu predstavljen deo asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, deo asortimana partnerskog programa, veliki izbor laminata, tepiha, rasvete, dekoracije, kao i bogata ponuda malih kućnih aparata.

Dodatna pogodnost za sve posetioce 24. i 25. maja je 5% dodatnog popusta na kasi plus 5% popusta za korisnike loyalty kartice na već snižene akcijske cene. 

Takođe, kupce očekuju i brojni benefiti pri kupovini - odloženo plaćanje čekovima građana, kupovina preko administrativne zabrane, uključujući i korisnike PIO fonda (penzioneri do 12 meseci), kao i kupovina na odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca.

Novi salon Forma Ideale u Jagodini biće otvoren za posetioce od ponedeljka do petka od 8 do 21h, kao i subotom od 9 do 18h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se