Proizvodi
Nazad na proizvode

Osvežite enterijer letnjim bojama

Leto je pravi momenat da bojama osvežite prostor u kome živite, a jedan od trendova dizajna enterijera ove sezone jesu živopisne boje u ambijentu.

Boje mogu bitno uticati na naše raspoloženje, a pravi odabir za sve one koji žele da unesu više boje u svoj enterijer, ali nisu spremni da se odvaže na neke jarke tonove, nežna i suptilna nijansa breskve može biti sjajan izbor. Uneće dozu topline i sofisticiranosti u prostor, a možete je iskoristiti za boju na zidovima, kroz dekorativne tapete ili izaberite nameštaj u ovoj boji i na taj način unapredite izgled enterijera vašeg doma.

Osvežite enterijer letnjim bojama

Nameštaj u neutralnom dekoru, poput komode GOTEBORG 3K1F, unosi sofisticirane linije dizajna, dok tabure LILI fi33 u roze dezenu štofa dodaje potreban akcenat boje prostoru. Za pun užitak, dizajn smo upotpunili detaljima kao što je ogledalo ATMOSPHERA ili podna lampa SANDRA, kao i dekoracijom iz Forma Ideale ponude.

Doživljaj minimalističkog monohromatskog dizajna možete potpuno promeniti time što ćete u dizajn uneti samo jedan komad nameštaja koji će biti u akcentnoj boji, a tamno plava je apsolutni trend ove sezone. Ležaj MAJOR u ovoj boji je idealno rešenje, jer će svojim dizajnom i bojom štofa uneti dozu modernog stila i ostaviti jak utisak na sve koji vas posete. Plava boja u svim nijansama nije slučajno trend ove godine, jer ćete nameštajem ili zidovima u ovoj boji uneti mir, stabilnost i dati potreban pečat vašem enterijeru.

Osvežite enterijer letnjim bojama

Nameštaj ili zidove u tamno plavoj boji možete lako uklopiti uz minimalistički i moderan dizajn nameštaja kao što je klub sto MORINI. Celokupan dizajn enterijera ćete lako upotpuniti nekim od tepiha, kao što je tepih SAVANA PLUS 160x230 u prikazanom dizajnu. Detalji poput slika na zidovima će dati lični pečat vašem enterijeru.

Letnja sezona omogućava i da mnogo više vremena provodimo napolju, a jedan od najbržih načina da osvežite vaš kutak za odmaranje jeste da u njega unesete boje. Primena jarkih boja nije rezervisana samo za enterijere, možete ih preneti i u vaše dvorište. Vrlo lako sa par detalja možete učiniti vaše dvorište pravom oazom letnjih boja.

Osvežite enterijer letnjim bojama

Ukoliko vaše dvorište opremate baštenskim nameštajem neutralnih tonova, iskoristite dekorativne jastuke različitih boja i printova uz ostalu dekoraciju poput veštačkog cveća, a na pomoćnom stočiću ili tabureu, uz osveženje se mogu naći i sveće za bolju atmosferu.

Boje su uvek odličan način za osveženje ambijenta, pa se potrudite da raznim bojama sebi kreirate prijatan kutak u domu u kome ćete uživati čitavog leta!

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Moderni klub stolovi za osveženje enterijera

Klub stolovi su u većini slučajeva centralna tačka koja ujedinjuje…
Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Monohromatski stil za elegantan i moderan dom

Najbolji način za postizanje sofisticiranosti i elegancije u…
Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Uredite kreativan radni kutak u svom domu

Moderno vreme je rad od kuće učinilo svakodnevnicom. Međutim, da biste…
Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Odabir nameštaja za vaše savršeno predsoblje

Predsoblje je veoma važan deo doma, jer je upravo to prostor koji…
Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Spavaća soba WHENUA – Nesvakidašnji izbor za tinejdžere i studente

Kada je opremanje spavaće sobe u pitanju, udoban krevet, garderober i…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se