Proizvodi
Nazad na proizvode

Otvoren je novi salon Forma Ideale u Šapcu

U četvrtak, 22. februara, svečano je otvoren novi salon nameštaja Forma Ideale na adresi Janka Veselinovića bb na 1500m2 izložbeno-prodajnog prostora.

U novom salonu Forma Ideale kupcima je predstavljen kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, deo asortimana partnerskog programa, veliki izbor laminata, tepiha, rasvete, dekoracije, kao i bogata ponuda malih kućnih aparata.

Dodatna pogodnost za sve posetioce u prva tri dana rada novog salona, 22. 23. i 24. februara, biće sniženje od 5 odsto na kasi, uz dodatnih 5 odsto popusta za korisnike Loyalty kartice na već snižene akcijske cene.

Takođe, kupce očekuju i brojni benefiti pri kupovini - odloženo plaćanje čekovima građana, kupovina preko administrativne zabrane, uključujući i korisnike PIO fonda (penzioneri do 12 meseci), kao i kupovina na odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca.

Novi salon Forma Ideale u Šapcu biće otvoren za posetioce od ponedeljka do petka od 8 do 21h, kao i subotom od 9 do 18h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se