Proizvodi
Nazad na proizvode

Otvoren 30. salon Forma Ideale

Salon Forma Ideale svečano je otvoren u subotu 7. maja u Obrenovcu, u ulici Vojvode Mišića 36v, u objektu InterAman. Nov izložbeno – prodajni prostor uređen je u skladu sa najnovijim trendovima i na preko 700 kvadrata izloženi su pločasti i tapacirani nameštaj iz programa kompanije Forma Ideale i partnera, uz popuste do 45% i mogućnost kupovine uz odloženo plaćanje.

U novom salonu Forma Ideale ekskluzivno je predstavljena nova kolekcija nameštaja za 2016. godinu, oplemenjena novim dekorima drveta, a kupci pored gotovinskog plaćanja, mogu kupovati uz odloženo plaćanje platnim karticama banaka, čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, uz mogućnost kupovine preko administrativne zabrane za veliki broj zaposlenih.

Salon Forma Ideale u Obrenovcu otvoren je radnim danima od 8 do 21h, subotom od 8 do 20h i u nedelju 8. maja od 10 do 18h.

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se