Proizvodi
Nazad na proizvode

Žuta i plava, kao Sunce i nebo u vašem domu

Spavaća soba predstavlja utočište u domu i mesto gde se svi osećaju prijatno i sigurno

Za osećaj mira i opuštanja svakako je zadužena i atmosfera samog ambijenta, kojoj doprinosi dobra osvetljenost, a svi mi volimo velike prozore duž sobe, terasu, kao i prirodno svetlo. Kako to u spavaćim slobama često nije slučaj, pogotovu u onim koje najčešće imaju jedan prozor standardnih dimenzija, za efekat sunca i prirode mogu se koristiti razne kombinacije boja u prostoru.

Žuta i plava, kao Sunce i nebo u vašem domu

U primeru stana od 45m2, gde spavaća soba ima i prozor i balkonska vrata za terasu, zbog samog oblika prostorije i položaja kreveta bilo bi poželjno obezbediti dodatnu osvetljenost. Odlična podloga može biti zid u neutralnom sivom tonu.

Za akcentni komad nameštaja možete izabrati garderober SIERRA 180 OG u dekoru artisan hrasta i savremenog dizajna, koji sa leve strane kliznog mehanizma ima i ogledalo. Uz njega se odlično uklapa komoda SARDINIA 4F, koja je spoj topline rustičnog artisan hrasta sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora, a njenoj funkcionalnosti doprinose i četiri fioke u koje možete smestiti razne stvari. Kontast u ambijentu i dodatno naglašavanje komada nameštaja možete postići krečenjem zida iza ovih elemenata u svetloplavu nebo nijansu.

Uz ove nijanse sjajno ide i zlatkasto žuta boja, pa bi odlično rešenje bio tapacirani francuski ležaj BAZEL koji se svojim izgledom uklapa u moderan ambijent spavaće sobe.

Žuta i plava, kao Sunce i nebo u vašem domu

Kako biste sprečili da šarenolikost zavlada ambijentom, predlog je podnožje ležaja dopunite trpezarijskom klupom B510 u sivoj nijansi, koja će se slagati i sa zidom iza ležaja. Dugi nogari klupe dorinose eleganciji prostora, naspram krupnijih komada nameštaja u ambijentu. Iz istog razloga umesto noćnog ormarića možete koristiti klub sto VKCT-50218 koji će se sjajno uklopiti uz crne detalje na komodi i garderoberu.

Žuta i plava, kao Sunce i nebo u vašem domu

Plava boja doprinosi mirnom i umirujućem ambijentu, dok žuta unosi trenutnu živost u prostor. Zbog toga ove dve boje zajedno stvaraju savršen balans spokojnog i živahnog enterijera, dok će umerena doza crne smiriti šarenolikost boja i povezati sve nijanse koje su korišćene.

Sledeći ove savete postići ćete da vaša spavaća soba predstavlja topao i prijatan ambijent sa modernim komadima nameštaja i naglašenom kombinacijom boja i elemenata, u kome ćete moći da uživate i maksimalno se opustite i odmorite. Važno je svakako da ambijentu date i svoj lični pečat, što možete postići dekorativnim detaljima i sitnicama.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se