Proizvodi
Nazad na proizvode

Stvorite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja u domu

Svaki novi dan života predstavlja razlog za slavlje, pa se potrudite da nađete svoje načine da u njemu stvorite ugodne, šarmantne i posebne trenutke kojima ćete se prepustiti.

I najmanji izlazak iz rutine u intimnost i sreću, bilo sa sobom ili sa vama najbližima, računa se u zbiru dobrog i srećnog života, pa upravo zbog toga svaki trenutak treba na najbolji način i iskoristiti.

Ovo možete postići i stvaranjem tople atmosfere u vašem domu, kao i uživanjem u dobrim stvarima. Jednostavan čin paljenja sveće ili uživanje u dugom ispijanju šoljice kafe, uz omiljenu muziku, mogao bi napraviti ogromnu razliku u vašem raspoloženju.

Stvorite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja u domu

Za umetnost stvaranja toplog i privlačnog prostora za sebe, prijatelje i porodicu u domu, tajna je u jednostavnosti. Umirujući osećaj stvaraju beli i neutralni tonovi, a jednostavni detalji su sve što je potrebno za pretvaranje vašeg doma u utočište. Savet je da izbegavate previše plastike ili akrila i držite se prirodnih materijala, a drvene završne obrade savršene su za ovu estetiku enterijera i pomažu da se prenese osećaj pročišćenog prostora. Samim tim, za trpezarijski ambijent odličan izbor je trpezarijski sto TOLEDO TS 155x90, u kombinaciji sivog hrasta i crnog dezena, uz koji se savršeno uklapaju trpezarijske stolice HTC-316.

Stvorite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja u domu

Dašak umetnosti uneće dubinu i šarm u vaš dom i prikazati delom i vaš karakter. Dajte lični pečat ambijentu uramljenim porodičnim fotografijama, koje možete postaviti na komodu UMBRIA 3K4F, u kombinaciji dekora sivog hrasta i crnog drveta, koja ćedoprineti da vaš dom bude opremljen po najnovijim enterijerskim standardima.

Teksture u dizajnu enterijera, poput tepiha, žičanih korpi i jastučića, su neophodne, jer stvaraju slojeve i doprinose izgledu ambijenta. Manje je uglavnom više, pa je sasvim dovoljno da kao dekoraciju dodate nekoliko jednostavnih detalja, poput mirisnih sveća, zidne umetnosti ili elegantna svetla, koji će uticati i na vaše dobro raspoloženje.

Stvorite osećaj intimnosti, sreće i blagostanja u domu

Sobne biljke čine čuda u domu osvetljavajući i osvežavajući prostor, pa je savet da budu obavezan deo vašeg enterijera. One su i estetski prijatne i pomažu u poboljšanju prijatne atmosfere.

Najjednostavniji način kombinovanja tekstura jeste izlaganje elemenata koje ste ranije možda želeli da sakrijete, poput drvenih podnih obloga i izloženih zidova od opeke. Pronađite mirno mesto ili ugao u svom domu, uključujući mnogo slojeva i tekstura zajedno sa jastucima, biljkama, ćebadima i, naravno, industrijskim svetlima kako biste stvorili sigurno utočište za uživanje. Centralni deo tog kutka može biti ležaj COMET u svetlo zelenom štofu, uz koji se slažu klub sto BJ-9395 i klub sto BJ-9852. Polica BS1932 je sjajan komad, koji vam može poslužiti za izlaganje brojnih sitnica, a doprineće i estetici prostora. Ukoliko nemate dovoljno prostora da napravite udobno mesto za trenutke sreće, možete iskoristiti čak i ćošak vaše spavaće sobe.

Za koji god stil uređenja da se odlučite, važno je da vaš dom ostavlja utisak gostoljubivog, jednostavnog i čistog prostora, bez nereda, koji će i vama i svima koji vas posete biti prijatno okruženje i doprineti osećaju mira i blagostanja.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se