Proizvodi
Nazad na proizvode

Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Komode su veoma funkcionalni komadi nameštaja koji pored svoje izuzetne upotrebne vrednosti u svaki ambijent doma unose i neodoljiv šarm i toplinu.

Mogu se kombinovati na razne načine i pomoći vam da bolje organizujete prostor u delu doma gde vam je to najpotrebnije. Gornja površina komode pogodna je za izlaganje dekorativnih detalja, kao što su vaze, lampe, ramovi sa fotografijama ili sveće. U nastavku teksta delimo sa vama korisne savete kako da odaberete idealnu komodu za vaš dom.

Komoda se odlično može uklopiti u trpezarijski ambijent. Možete je koristiti kao prostor za odlaganje posuđa kao što su tanjiri, činije, šolje ili čak vinske čaše. Prednost komode u odnosu na vitrinu u trpezariji je dostupnost gornje površine komode, koja nudi dodatan prostor za praktične detalje, poput predmeta namenjenih posluživanju hrane ili pića ili neku dodatnu dekoraciju.

Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Moderan i praktičan izbor je komoda BRETAGNA 3K1F, izrađena u kombinaciji dekora artisan hrasta sa segmentima u dekoru bele lak folije koji unose osvežavajuću estetiku u ambijent. Drvene ručice povezuju dekore u jednu estetsku celinu, dok visoki nogari ističu njihovu eleganciju. Odlično raspoređen upotrebni prostor čine jedna praktična fioka, tri zatvorena dela i otvorena polica.

Na komodu možete postaviti elegantnu vazu za cveće ATMOSPHERA sa cvetnim aranžmanom  ili sezonsku dekoraciju po vašem izboru, a prostor zida iznad komode idealan je za sliku sa interesantnim motivom, čime ćete dodatno oplemeniti prostor.

U dnevnom boravku komoda je neizostavan komad nameštaja i pomaže da uredno skladištimo brojne stvari koje traže prostor za odlaganje u toj prostoriji.

Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Sjajan izbor za opremanje dnevnog boravka je komoda CORSICA 3K4F koju odlikuju svedene dizajnerske linije, što omogućava isticanje raskošne teksture rustičnog dekora flagstaf hrasta, obogaćenog crnim funkcionalno-dekorativnim detaljima. Poseduje funkcionalno raspoređen upotrebni prostor koji čine četiri praktične fioke i dva zatvorena pregradna dela. Izražena karakteristika stojećih elemenata su visoki nogari koji daju autentičnost celoj kolekciji CORSICA i čine je i modernim i praktičnim izborom za savremeni životni prostor.

Dekor flagstaf hrasta odlično će se složiti uz svaku boju zida, a izbor tamnozelene u kombinaciji sa prirodnim ili veštačkim cvećem bonsai u saksiji čini divnu celinu i kreira oazu za opuštanje i mir.

Ambijent spavaće sobe, takođe podrazumeva komodu, koja je pogodno mesto za skladištenje sitnih komada odeće.

Stilizovane komode za svaki ambijent doma

Ukoliko se odlučite za prostran ormar, poput ormara NARBONA 5K2FO, dobar izbor bi bila dodatna komoda sa fiokama. Komoda NARBONA 4F u dekoru primorskog jasena, ima odlično raspoređen upotrebni prostor koji čine četiri praktične fioke i doprinosi otmenosti i eleganciji čitavog ambijenta. Na njenu gornju površinu možete staviti stonu lampu, poput stone lampe MARINA, koja će doprineti lepoj atmosferi, kao i mirišljave sveće ili štapiće i ulja, ali i omiljene fotografije u ramovima i uspomene.

Lepota i bogatstvo komode je u tome što se zaista može koristiti u skoro svakoj prostoriji, a pored estetskog momenta, takođe je veoma praktičan komad. Dodatnom dekoracijom je uvek možete oplemeniti, kako biste kreirali kutak koji ima vaš lični pečat i u kome ćete potpuno uživati.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se