Proizvodi
Nazad na proizvode

Spremite terasu za relaksaciju i uživanje - Stiže leto!

Letnji period idealno je vreme za uživanje napolju i nalaženje mirnog kutka za opuštanje na otvorenom, a letnju oazu mira možete kreirati i u svom domu, bez mnogo izazova.

Terase su odlično mesto za stvaranje umirujućeg prostora za trenutke odmora, a ukoliko imate dvorište, onda imate i razlog više da sa lakoćom opremite prostor za relaksaciju i druženje pod sunčanim, vedrim nebom.

Pre nego što krenete sa odabirom nameštaja za vašu terasu trebalo bi prvo da razmislite o nameni ovog prostora, tj. da li ćete uređivati prostor na otvorenom namenjen samo vama i članovima vaše porodice, ili je reč o prostoru gde se možete družiti i sa prijateljima. Ukoliko ne razpolažete sa previše prostora, morali biste, pre svega, da budete besprekorno organizovani i da osmislite kako da na najbolji način iskoristite svaki kutak vaše terase.

Ako je vaš cilj popodnevno uživanje ili sunčanje, komadi nameštaja poput nižih stolica ili ležaljki su pravi izbor, a LIGEŠTUL set je sjajna opcija za sezonska opremanja otvorenih prostora. Pored udobnosti, glavna pozitivna karakteristika ovih stolica je to što su sklopive, tako da se po završetku letnje sezone, zajedno sa stočićem istog drvo dekora, mogu lako odložiti sa ostalim baštenskim nameštajem.

Nakon napornog dana, mesto za uživanje tražimo u najudobnijem komadu nameštaja koji imamo u domu, a to svakako može postati baštenska ljuljaška ORBITA kojoj je jedan od benefita lako sklopiva korpa sa preudobnim jastukom, pa je samim tim pogodna i za lako transportovanje i uživanje i na drugoj lokaciji.

Kutak za opuštanje na terasi uvek će ulepšati par manjih saksija sa cvetnicama ili jedna ili više masivnijih - za krupnije zelene biljke, poput saksije FINESA, kao i veštačka trava PRADO, kojom bi upotpunili i osvežili bilo koju podnu oblogu na terasi. Flaša limunade kao osvežavajućeg napitka uvek je dobrodošla.

Spremite terasu za relaksaciju i uživanje - Stiže leto!

Kada je uređenje malih balkona u pitanju, najbitnije je iskoristiti prostor najbolje moguće, a da ujedno sadrži i sve neophodne komade.

Neophodan komfor za kompletno opuštanje bi pružila baštenska stolica SUNRISE NEW, dok idealni komad za ovakav mali kutak predstavlja sklopivi baštenski sto RAVELLO. Metalna konstrukcija stola postavlja se na ogradu terase ili balkona i  u odnosu na sto sa ivicama, polukružni oblik radne ploče ovog stola, dodatno štedi prostor.

Dodavanjem pletenog taburea dobija se dodatno mesto za sedenje ili odlaganje omiljenih časopisa, dok bi kutija za odlaganje CITY olakšala skladištenje svih sitnica neophodnih za uređenje jednog balkona. Za dekorisanje i dodatno osveženje balkona tu je cveće u saksiji, a dosta je dostupnih saksija u različitim dezenima i dimenzijama, poput saksija REVENNA i BERGAMO PURE koje bi se sjajno uklopile uz ambijent. Možete dodati i antikliznu prostirku u zanimljivom dezenu, koja bi istovremena bila i praktičan i estetski detalj.

Spremite terasu za relaksaciju i uživanje - Stiže leto!

Pored mesta za sedenje i okupljanje, prostor neophodan za omiljene biljke je u ovom kutku više nego potreban, tako da je najbolje rešenje polica koju bi određenim materijalima uklopili sa ostatkom jednog ovakvog ambijenta.

Otvorenu policu STAR, koja je izrađena od metalne konstrukcije i drvo dekora, možete da uklopite sa baštenskom stolicom GOLD NEW, kao i baštenskim stolom MARTINI u sličnim dekorima.

Za svežije večeri, imajte na dohvat ruke prekrivač DIAMOND, koji možete kombinovati sa baštenskim jastucima za stolice, dostupnima u nekoliko dezena.

Atmosferu bi upotpunili sa par sveća i fenjera iz ponude dopunskog programa, a lepa dekoracija je i veštačko cveće.

Spremite terasu za relaksaciju i uživanje - Stiže leto!

Odabir pravog nameštaja je ključan kako bi terasa bila udobna i funkcionalna, ali estetski aspekt takođe igra važnu ulogu, jer pažljivo izabrani komadi nameštaja doprinose atmosferi terase i omogućavaju da se opustite i uživate u prostoru. Vreme provedeno u uživanju na terasi doprinosi tome da lakše obnovite svoju energiju i da se maksimalno relaksirate, zato je uredite po svom ukusu i uživajte čitavog leta.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se