Proizvodi
Nazad na proizvode

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Predsoblja su zaista važna prilikom prvog utiska kada uđemo u nečiji dom, a često se zaboravljaju prilikom uređenja enterijera i ne posveti im se dovoljno pažnje, kako bi to bio jedan lep i prijatan ambijent.

Potrudite se da vaše predsoblje bude pre svega uredno i čisto, kako bi poželelo najlepšu dobrodošlicu svakome ko vas poseti.

Najvažnije je da se skladištenje stvari u predsoblju organizuje na pravi način, bez obzira na to da li će vam u tome pomoći komadi nameštaja, kutije za odlaganje ili dodatak dekoracije, sve zavisi od sadržine samog prostora koji se uređuje.

Funkcionalnost je svakako na prvom mestu, a bilo da je predsoblje veće ili manje kvadrature, vrlo lako se može doći do efektno preuređenog prostora.

Predsoblje CAPITELLO, u kombinaciji artisan hrasta, crnog drvo dekora i crne mat folije, učiniće da prvi susret sa enterijerom svakog doma bude efektan i prijatan. Raspored upotrebnog prostora čini samo predsoblje interesantnim na prvi pogled, a tu su i zatvoreni i otvoreni deo za odlaganje obuće, kako bi se postigao funkcionalni i organizovani prostor.

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Dekoracija će na sjajan način dodatno da oplemeni ambijent, a cveće je uvek dobar izbor. Vaš izbor može biti i veštačko cveće u saksiji ili u epruvetama. Zidni sat je takođe odličan detalj za sam ulazak u dom, kao i dekorativne sveće ili fenjer. Pletena korpica će uz dekorativni momenat biti i praktična za odlaganje raznih sitnica, a za udobnost pri obuvanju u predsoblju odličan je tabure TRAPEZ XL koji će svojom bojom i osvežiti sam prostor. Ne zaboravite ni antikliznu prostirku koja će doprineti lepom prvom utisku kada se zakorači u vaš dom.

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Osmišljavanje prostora za praktično skladištenje cipela je jedan od najvećih izazova u dizajnu predsoblja. Komadi nameštaja koji imaju za cilj i uštedu prostora, ali su i izuzetno praktični, svakako su najbolji izbor.

Idealni primer predstavljaju cipelari HUGO 23 i HUGO 24, izrađeni u više drvo dekora i u opciji sa ili bez ogledala. Takođe, u zavisnosti od potreba i dispozicije ostatka nameštaja u predsoblju, opcije cipelara su sa tri ili više celina za odlaganje obuće.

Kao dodatak u ovom ambijentu idealno je uklopiv čiviluk COMO u istom drvo dekoru, zajedno sa par pletenih taburea.

Kako bi upotpunili ambijent, možete dodati tepih ADRIA i par dekorativnih elemenata kao što je stona lampa ATMOSPHERA, zidni sat i veštačko cveće u saksiji.

Savršeno predsoblje koje zrači toplinom

Još jedan praktični komad nameštaja, gde su spojene četiri funkcije u jednom komadu, jeste predsoblje RIMINI. Izrađeno je od kombinacije dekora artisan hrasta i bele, dok sadrži zatvoreni deo za skladištenje obuće, mesto za sedenje ili ostavljanje stvari koje bi nam bile pri ruci, čiviluk i ogledalo.

Odlični dodaci predsoblju manje kvadrature mogu biti manji tepih ili prostirka, kao i kutija za odlaganje raznih sitnica ili časopisa. Na zid možete okačiti i ram sa zanimljivim natpisom ili motivišućom porukom.

Predsoblje možete zaista na razne načine kreativno urediti i napraviti pravi mali topli ambijent koji će ostaviti sjajan utisak odmah prilikom ulaska u vaš dom. Vodite se time da bude funkcionalno i praktično, kako biste odložili sve potrebne stvari, a dodatno ga oplemenite dekoracijom i sitnicama koje su korisne, a istovremeno doprinose da zrači toplinom.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se