Proizvodi
Nazad na proizvode

Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Prilikom uređenja i dekorisanja doma često zaboravimo na važnost predsoblja koje ostavlja prvi utisak na ulazu u dom, bilo da je to manji kutak na samom ulazu ili odvojena veća prostorija.

Predsoblje je često najčešće ograničen prostor, zbog svoje veličine i pozicije, a prilično je izazovno odvojiti prostor za odlaganje stvari za sve članove porodice.  Zato, bilo da je velika ili mala kvadratura prostora koji je izdvojen za predsoblje, najbitnija je njegova funkcionalnost i sama estetika.

Koliko je važno da predsoblje ima dovoljno prostora za skladištenje jakni i cipela, toliko je uvek dobrodošla čak i neka najmanja površina za tašnu, ključeve, novčanik...

Svaki prostor u domu je priča za sebe, pa tako i u uređivanju enterijera predsoblja možete izabrati više opcija. Za manja predsoblja najbolji izbor je nameštaj koji je odgovara potrebama svih članova porodice.  Odnosno, ukoliko garderobu, jakne i ostalu sezonsku odeću držite skladištenu u drugoj prostoiji kada ih ne koristite, ova opcija predsoblja predstavlja najbolji izbor.

Kombinacija cipelara, čiviluka i taburea idealna je opcija za praktično odlaganje. Cipelar BUSETO 3K predstavlja veoma funkcionalno rešenje za odlaganje obuće sa zatvorenim policama. Pored toga što je dostupan u artisan hrastu i opak beloj, još jedna povoljnost BUSETO cipelara je što postoje još dve opcije istog u različitim dimenzijama, za idealno rešenje svakog doma.

Čiviluk HARRY takođe će doprineti funkcionalnosti predsoblja, a na njegovu gornju površinu možete kao dekoraciju postaviti dekorativni natpis ’HOME’, koji će biti sjajan detalj za toplu dobrodošlicu. Neizostavan deo svakog predsoblja je i stalak za kišobrane, a za dodatnu udobnost prilikom obuvanja postavite tabure OSCAR. Jastuk sa zanimljivom jastučnicom u boji biće lepa dekoracija za tabure, ali i ceo kutak.

Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Kod predsoblja manje kvadrature, pored estetike, prioritet je i praktičnost. Konzolni stolovi, bočni stolovi ili police za cipele se obično nalaze u ulaznim hodnicima, jer su i dekorativni i praktični. Takođe, glavnu ulogu u predsoblju uvek će imati ogledalo, bilo veliko ili malo, uokvireno ili ne.

Predsoblje koje je veoma praktično i ispunjava sve osnovne zahteve za ovaj kutak je predsoblje EASY, koje zajedno sa ostalim dodatnim elementima, poput čiviluka i pletenog taburea, predstavlja savršeno rešenje za mala, uzana predsoblja. Gornji deo koji se kači na zid sadrži ogledalo, dok se donji deo sastoji od otvorene i zatvorene police.

Dodatnom dekoracijom možete dodatno oplemeniti ceo ambijent, a vaza sa cvećem i korpa za razne sitnice su odličan i praktičan izbor. Antiklizna prostirka u interesantnom dezenu takođe će uneti osveženje u prostor.

Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Za prostranija predsoblja najbolja opcija je neki od sistema elemenata za uređenje predsoblja. Pored toga što je dostupno dosta prostora za skladištenje, same elemente možete rasporediti i kombinovati baš u zavisnosti od same prostorije i potreba u korišćenju istih, a možete odabrati i tačno one koji su vam neophodni, a da zadržite usaglašenost stila bez poteškoća.

Da su neutralne nijanse uvek sigurna opcija, najbolje prikazuje kombinacija belog i sivog hrasta, dok detalji poput crnih ručica zaokružuju, dopunjuju i naglašavaju sam izgled kolekcije predsoblja KENT, koje se sastoji od pet pojedinačnih elemenata za kompletno opremanje predsoblja.

Dekorativne slike sa ilustracijama mogu biti lep dekorativni detalj, a i uklapaju se uz boje elemenata predsoblja, dok je pleteni tabure uvek dobrodošao detalj i praktičan komad.

Privlačno i praktično predsoblje - važan ambijent svakog doma

Trudite se da vaše predsoblje bude mesto koje će poželeti najtopliju dobrodošlicu svakome ko uđe u vaš dom, a u skladu sa raspoloživim prostorom za taj kutak u vašem domu odaberite odgovarajuće komade nameštaja i dodatnu dekoraciju. Nadamo se da će vam saveti koje smo podelili sa vama pomoći u tome da vaše predsoblje učinite i privlačnim i praktičnim ambijentom doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se