Proizvodi
Nazad na proizvode

Praznična trpeza u vašem domu

Period novogodišnjih i Božićnih praznika asocijacija je na porodična okupljanja, druženje sa prijateljima i svu radost koju ti trenuci donose.

Praznici predstavljaju i duh tradicije i lepotu porodičnih vrednosti, a svečana praznična trpeza je posebna prilika da okupite svoje najdraže i nazdravite novim lepim momentima i uspomenama.

Prazničnu trpezu čine posebno pripremljena tradicionalna jela i deserti, a pored hrane važnu ulogu u estetskom smislu imaju i dekoracija, pribor za jelo, činije za posluživanje hrane. Budite kreativni i učinite i vizuelni ugođaj svojim porodicama i gostima, a sa vama delimo u nastavku neke inspirativne ideje za dekoraciju.

Praznična trpeza u vašem domu

Trpezarijski sto JERSEY u dekoru flagstaf hrasta doprineće sofisticiranosti ambijenta. Uz njega odaberite udobne i elegantne stolice koje će se ukopiti u prazničnu atmosferu u vašoj trpezariji. Trpezarijska stolica DINA S u svetlo braon štofu predstavlja izuzetno praktično i moderno rešenje, sa izraženom estetskom crtom koja unosi posebnost u svaki ambijent.

Komoda CORSICA u istom dekoru kao sto odlično bi se uklopila u ambijent, a u uglu pored komode možete postaviti podnu lampu ATMOSPHERA. Najbolje je da odaberete tepih u neutralnoj nijansi, poput tepiha ADRIA NEW.

Kako biste ostavili lep utisak već na prvi pogled, započnite dekoraciju trpeze od središnjeg dela stola. Postavite svečani nadstolnjak SECRET DE GOURMET i podmetače, a zatim nadogradite izgled trpeze dodavanjem ostalih detalja. Za tradicionalniji utisak dodajte vence i bajkovita svetla, možete da uključite i cveće za moderniji izgled.

Praznična trpeza u vašem domu

Crni desertni tanjiri uvek su odličan izbor za elegantan izgled, a možete postaviti i desertne tanjire SECRET DE GOURMET sa božićnim motivima. Zdravica vinom je nravno neizostavna, a vinske čaše SECRET DE GOURMET doprineće eleganciji trpeze. Fenjer je sjajan prazničan detalj, kao i sveće, a možete kombinovati sveće ATMOSPHERA u beloj i žutoj boji.

Praznična trpeza u vašem domu

Idealno bi bilo da boje dekoracija budu usklađena s ostatkom ambijenta ili možda sa dekoracijom vaše jelke. Ako je vaš stil više tradicionalan, odlučite se za zelenilo i bobičasto crvene božićne ukrase za sto u kombinaciji s granama badnjaka za pravi božićni duh.

Nema strogih pravila, sve zavisi od vaše kreativnosti. Pronađite inspiraciju u vašem stilu, prepustite se uživanju u prazničnoj trpezi okruženi porodicom i prijateljima, i neka praznici donesu radost i ljubav u vaš dom.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se