Proizvodi
Nazad na proizvode

Plava boja za osveženje enterijera

Plavom bojom u enterijeru kreira se jedan od klasičnih izgleda ambijenata, dok se istovremeno unosi i pravo osveženje.

Širok spektar nijansi plave nudi toliko raznolikosti, što olakšava da pronađete razne alternative. Ova boja ima mnoštvo tradicionalnih i modernih opcija koje mogu pomoći da postignete atraktivan izgled u enterijeru vašeg doma.

Koristite plave akcente u celom domu dodavanjem detalja, poput plavih jastuka na stolicama, farbanjem zidova u svetlo plavo kako biste naglasili komad nameštaja u određenom dekoru.

Takođe, možete napraviti kombinaciju plave sa neutralnim tonovima, a neutralna pozadina će pomoći da se plavi komadi istaknu. Plave nijanse se sjajno slažu sa belom, crnom ili sivom, a dodavanje boje može biti i u vidu nameštaja, zidova ili sitnih detalja poput dekoracije.

Ukoliko se odlučite da plavu u ambijent unesete u vidu boje na zidu, na taj način ćete naglasiti kontrast i  teksturu. Uz takav ambijent lepo bi se uklopio garderober NAVARA 215 OG u dezenu artisan hrasta, koji predstavlja  moderno dizajnirano i praktično rešenje za odlaganje. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom delu i prostranog segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem i desnom delu, a poseban benefit ovog modela je klizni mehanizam koji doprinosi ekonomičnoj organizaciji raspoloživog prostora, kao i ogledalo na levom kliznom elementu.

Plava boja za osveženje enterijera

Podna lampa SANDRA minimalističkog dizajna biće sjajan dekorativni dodatak, kao i metalna korpa sa drvenom drškom u koju možete odložiti raznorazne sitnice.

Kombinovanje plave sa drvo dekorom bele i sive boje predstavlja idealno rešenje ukoliko želite da unesete svežinu u ambijent. Sistem elemenata CUBA u kombinaciji ovih nijansi savršeno se uklapa u prostorije sa većom, ali i manjom kvadraturom, baš zbog same praktičnosti, različitih visina elemenata i kombinacije otvorenih i zatvorenih polica.

Plava boja za osveženje enterijera

U zavisnosti od samog ukusa, dodavanjem dekoracije u istoj, ili sličnoj, nijansi, možete dopuniti i obogatiti ambijent i tako zaokružiti sam smisao unošenja određene boje u prostor.

TV polica CUBA 54 može biti vaš izbor za ambijent dnevnog boravka, a ambijent možete da upotpunite komodama CUBA 53 i CUBA 3, koje će biti veoma lep estetski, ali i praktičan komad u prostoru. Na gornju površinu komoda možete postaviti dodatnu dekoraciju, a stakleni svećnjak u plavoj boji biće pun pogodak.

Ukoliko vam se dopada da u ambijentu bude fokus na jednom komadu nameštaja u određenoj boji, onda je predlog da zidovi ili tapete budu u monohromatskim nijansama. Komad nameštaja koji bi sigurno bio efektan i privukao pažnju jeste fotelja RETRO u plavoj boji. Posebnu pažnju privlači svojim dizajnom i udobnošću koja je pretvara u omiljeno mesto za odmor i predah od dnevnih obaveza.

Plava boja za osveženje enterijera

Pored fotelje možete smestiti set stočiće TEA, koji pored svoje funkcionalnosti  imaju i izražen dekorativni karakter. Na bar jednom od stočića postavite i dekoraciju, a lepo bi se uklopila ukrasna vaza, kao i simpatični fenjer sa staklenim svećnjakom.

Plava u enterijeru svakako može biti veoma lep izbor i stvoriti prijatan efekat, a na vama je da odaberete da li će da preovlađuje u ambijentu, ili ćete je uvesti samo jednim ključnim komadom nameštaja ili u formi propratnih detalja. Za koji god način da se odlučite, uživajte svakako u osveženom izgledu vašeg doma.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se