Proizvodi
Nazad na proizvode

Novogodišnji ambijenti

U nedostatku zabavnih sadržaja na mestima koja volimo da posećujemo, kada više vremena provodimo kod kuće, što nam je pomalo strano i novo u ovim prazničnim danima, mnogi su odlučili da u svoje domove unesu novogodišnju dekoraciju ranije nego prethodnih godina.

Potrebno nam je nešto što bi skrenulo naše misli sa svakodnevnih, ne baš tako laganih izazova sa kojima se susrećemo, a za to nema boljeg mesta od doma.

Novogodišnja i božićna dekoracija, svima je jasno, utopljavaju i najhladnije ambijente. Koju god boju da odaberemo kao dominantnu u izboru dekoracije, nikako nećemo pogrešiti. U nekim slučajevima ćemo dobiti ambijente pune topline i iskričavog zvezdanog sjaja, a u nekim drugim, možda ambijente sa manje toplih boja, ali bajkovite i otmene. Za sve one koji žele da utople svoj dom i izborom novih komada nameštaja, dizajneri enterijera Forma Ideale preporučuju kolekciju SARDINIA u toplom dekoru artisan hrasta.

Novogodišnji ambijenti

Kolekcija SARDINIA predstavlja najcelovitiju kolekciju u asortimanu Forma Ideale, jer se sastoji od čak 18 elemenata. Segmenti sistema elemenata SARDINIA su detaljno i inovativno dizajnerski osmišljeni tako da predstavljaju uniformno rešenje za uređenje čitavog doma, od dnevne sobe, preko predsoblja, pa do spavaće sobe.

Kolekciju SARDINIA karakteriše moderan dizajn koji je svojevrsna simbioza kontrastnih karakteristika, a jedan od benefita, koji doprinosi estetici, je i mogućnost ugradnje dodatne rasvete, koja će sasvim sigurno uneti dodatnu magiju u prazničnu atmosferu.

Iskorak u dizajnu, kako naši dizajneri kažu, ogleda se, sa jedne strane, u potenciranju na toplini naturalnog i rustičnog dekora artisan hrasta, koji je osnov svih elemenata u sistemu SARDINIA, sa primesama suptilnih crnih elemenata dekora na frontovima i industrijskim karakteristikama ručica i ostalih elemenata u dekoru metala, sa druge strane.

Novogodišnji ambijenti

Za one koji bi se odlučili samo za pojedini element iz kolekcije SARDINIA i uklopili ga u svoj postojeći ambijent, preporuka je praktična vitrina SARDINIA, kao idealno rešenje za izlaganje praznične dekoracije, a koja će,  kada praznici prođu, pokazati svoju bogatu funkcionalnost, ali i estetsku notu u uređenju ambijenta dnevne sobe.

Novogodišnji ambijenti

Još neki od elemenata iz kolekcije SARDINIA, a koji se mogu uklopiti u postojeće ambijente su, i TV polica SARDINIA TV 170, a uz nju i zidna polica SARDINIA ZP. Ovakav topli kutak, uz dodatno osvetljenje koje je moguće ugraditi na TV policu, u narednim danima privući će najviše naše pažnje dok uživamo u prazničnim filmovima.

Praznici su vreme za odmor i ljubav, za bogatstvo lepih osećanja upućenih nama najdražim ljudima, ali i sebi. Upravo zbog toga važno je da pružimo svom domu malo više pažnje i uredimo čarobne ambijente za uživanje. Kada je u domu i oko srca toplo, sve hladnoće zime nam ne mogu ništa. Na nama je samo da postavimo prioritete na pravi način.

A ukoliko želimo, možemo se prepustiti i mašti, i u toplini svoga doma domaštati neko divno putovanje na Sardiniju. Zašto da ne? Krajevi su samo pripreme za neke nove početke, a kraj ove godine je, verujemo, priprema za neke nove dane i godine u kojima će nam i Sardinija biti destinacija koju ćemo bez napora posetiti. Spremni, sa radošću, idemo u nove dane! Srećno!

+ Share
this post

 

Ambijenti kao sa Instagrama

Ambijenti kao sa Instagrama

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se