Proizvodi
Nazad na proizvode

Moderna i praktična rešenja za uređenje trpezarije

Mesto u domu koje drži celu porodicu na okupu, kao i u kome se uživa sa prijateljima u raznovrsnim obrocima jeste trpezarija.

Mnogima je upravo i omiljeno mesto u domu, jer pruža priliku da provedemo kvalitetno vreme sa najmilijima nakon dugog dana ili započnemo dan uz šoljicu tople kafe.
Prostrana trpezarija savršenih dimenzija pruža komfor koji svakako znači, ali male kvadrature mogu biti još izazovnije za postavku i uređenje enterijera. Kada je reč o prostranijim trpezarijama, one ostavljaju mesta i za mnoga druga dizajnerska rešenja.

Trpezarijski sto M327 možete kombinovati sa trpezarijskim stolicama S573 i S627 u bež štofu, a postavku u samom centralnom delu učinite zanimljivom tako što ćete umesto klasičnog dodavanja još par stolica dodati trpezarijsku klupu u istoj boji štofa. Na taj način od različitih komada nameštaja istih dezena i obrada dobijete jedinstveni kutak za uživanje sa najdražima.
Pored ovih standardnih komada nameštaja, u većim trpezarijskim prostorima obično ostaje dosta dodatnog mesta i za interesantne, ali pre svega funkcionalne, komade nameštaja za odlaganje. Uz kombinaciju komada iz kolekcije KORA u beloj boji – ugaone vitrine, ugaone komode, standardne komode ili otvorene police, u zavisnosti od dostupnog prostora, dobija se jedna svedena celina savršeno uklopljenog trpezarijskog ambijenta.

Moderna i praktična rešenja za uređenje trpezarije

Koncept otvorenog prostora u domu dobija na popularnosti poslednjih godina zbog svog besprekornog izgleda i prostranosti. Ovakvi rasporedi izgledaju lepše i uređenije za oko, a odsustvo pregradnih zidova pomaže u uštedi prostora, čineći da soba izgleda široko i bez nereda. U tom slučaju, jedno od rešenja može biti trpezarija u nastavku dnevnog boravka, kao i kombinacija sa nekim od sistema elemenata koji bi se savršeno uklopili uz odabir komada trpezarije u istom dekoru.

Kao glavne elemente možete odabrati trpezarijski sto OSCAR, u kombinaciji sa trpezarijskim stolicama DC-232, a vitrine ANDORA POP 2K1F i ANDORA 2K VS2 mogu biti sjajan dodatak, pritom su veoma funkcionalne i praktične za skladištenje. Otvorene police na elementima iz sistema mogu biti idealno mesto za omiljene knjige ili uspomene u vidu fotografija, dok su zatvoreni delovi idealno mesto koje uvek nedostaje za još neke stvari i sitnice. Ambijent će na najbolji način osvežiti i upotuniti udobna fotelja CUBA atraktivnog i modernog dizajna.

Moderna i praktična rešenja za uređenje trpezarije

Još jedno moderno rešenje, koje je ujedno element koji odvaja kuhinju od ostatka prostorije, ali je i sam koristan u vidu mini trpezarije, jeste postavka barskog stola. Za veće prostorije može biti pomoćni element, dok je za manje idealno rešenje za brzi doručak ili kafu pre izlaska iz doma, a pritom štedi prostor.

Barski sto DS-6094-WT pored svoje standardne namene sadrži i dodatne police za odlaganje tanjira, čaša ili boca omiljenog pića. Sa njim savršeno možete uklopiti barsku stolicu BJ-007, a za ostatak ambijenta u vidu dnevnog boravka možete odabrati dvosed NICA u plavom štofu, uz klub sto BAYONNE koji ima dve police i veoma je funkcionalan.

Moderna i praktična rešenja za uređenje trpezarije

Za koje god dizajnersko rešenje da se odlučite svakako će biti moderno i praktično, a vodite se time koliki prostor vam je na raspolaganju za trpezariju, kao i da se uklopi u ostatak ambijenta. Možete svakako kombinovati različite elemente, kako biste dobili vašu savršenu kombinaciju za trpezariju kakvu ste zamišljali.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se