Proizvodi
Nazad na proizvode

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Nameštaj u drvo dekoru predstavlja jednu od vanvremenskih, pa tako i sigurnijih opcija za uređenje enterijera jednog doma. Uvek je moderan i na razne načine ga možete uklopiti u ambijent.

Odlična opcija kada govorimo o odabiru komada nameštaja za odlaganje u prostoru jeste izbor nameštaja po elementima iz iste kolekcije, a u nastavku delimo sa vama savete kako najbolje da uklopite komade nameštaja u drvo dekoru.

Jedna od sjajno uklopivih kolekcija za ljubitelje drvo dekora jeste  sistem elemenata PORTO za opremanje dnevnog boravka. Ova kolekcija je odlično rešenje za sve one koji uživaju u savremenom dizajnu i spremni su da svom domu daju idealnu dozu atraktivnosti.

Kombinacija svetlo sivog i grafit sivog drvo dekora unosi autentičnost u ambijent dnevne sobe, ali i stilsku upečatljivost kojoj, pored izbora dekora, doprinose i diskretne, ali autentične ručice.

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Vitrinu PORTO 1K2F1ST i vitrinu PORTO 2K1F POP možete kombinovati u dnevnom boravku sa TV policom i zidnom policom iz istoimene kolekcije. Svi elementi zajedno čine estetski jako prijatnu celinu, a pritom su praktični i za odlaganje stvari i dekoraciju, poput ramova za fotografije, sveća, dekorativnih figura, vaza za cveće, a možete dodati i neki dekorativni jastuk koji bi razveselio prostor.

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Funkcionalnost je posebno dobrodošla u opremanju predsoblja. Najbolji su komadi koji ne zauzimaju mnogo prostora, a istovremeno pružaju dovoljno prostora za odlaganje.

Možete kombinovati cipelar PORTO 2V i cipelar PORTO 3V, koji su različitih visina i laki su za kombinovanje sa ostatkom nameštaja u ambijentu. Gornju površinu možete iskoristiti za torbu, ključeve ili sitnije dekorativne komade. Dekoracija poput ukrasnog stalka sa ornamentima, rama sa fotografijom ili veštačkog bilja u saksiji bila bi savršen detalj.

Moderan dom uz atraktivni drvo dekor kolekcije PORTO

Još jedan element koji se idealno uklapa u skoro svaki ambijent doma jeste komoda. Komoda PORTO 3K3F poseduje tri praktična segmenta sa pregradnim policama i tri fioke. Zahvaljujući svom dizajnu kompatibilna je sa različitim modelima nameštaja namenjenim opremanju dnevnog boravka, spavaće sobe ili predsoblja, a može i zasebno stajati u odvojenom kutku za skladištenje knjiga i isticanje omiljenih fotografija.

Kao dodatak koji će da upotpuni izgled ambijenta, a lako je uklopiv, možete odabrati tabure LILI, dostupan u više dezena. Dodatna dekoracija, ali i mesto za odlaganje, može biti i ukrasna korpa ATMOSPHERA, a i na gornju površinu komode možete dodati još neke sitnice poput sveće, fotografija ili dekorativnog bilja.

Drvo dekor je uvek dobrodošao za opremanje enterijera i sigurno je da ćete njime postići željeni efekat, dok ćete izborom sistema elemenata dobiti kompletno ambijentalno rešenje za prostorije vašeg doma. Odaberite samo adekvatne komade nameštaja, koje ćete uklopiti sa ostatkom ambijenta, a dodatna dekoracija će doprineti celokupnom utisku.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se