Proizvodi
Nazad na proizvode

Minimalizam za moderan i elegantan dom

S razlogom se minimalizam vratio u svet enterijera, jer kada se uradi kako treba dobijemo prostor koji je čist i umirujući ali nikako dosadan i običan.

Međutim, minimalizam zahteva pažljiv odabir nameštaja kako prostor ne bi bio pretrpan.

S' obzirom da je dnevna soba obično glavna prostorija u kući, gde provodimo najviše vremena, sa porodicom i prijateljima, dizajneri Forma Ideale su pripremili pažljivo odabrane komade nameštaja kako bi vam olakšali uređenje doma i pomogli da što lakše unesete minimalizam u svoj dom.

Minimalizam za moderan i elegantan dom


Minimalizam i mali životni prostor su savršeni spoj. Za početak morate dobro odabrati glavne komade nameštaja, poput regala, kako bi bili adekvatni kvadraturi prostorije, ali opet dovoljno veliki da odgovaraju vašim potrebama. Osim u dizajnu, minimalizam se ogleda i u odsustvu jarkih boja, zato je crno-bela kombinacija uvek “go to” kombinacija sa kojom sigurno ne možete da pogrešite.

Idealni regal, koji će u vašu dnevnu sobu uneti istovremeno minimalizam i eleganciju, ali i dovoljno prostora za sve neophodne sitnice, jeste regal LENS. Osim multifunkcionalnosti, ovaj regal, koji čine TV polica, vitrina i zidna polica, u kombinaciji bele lak folije i crnog drveta, sa poluzastakljenim elementima, uneće u vašu dnevnu sobu i notu futurizma.

Minimalizam za moderan i elegantan dom

Ako je vaša dnevna soba veća, a spremni ste za eksperimentisanje sa novim trendovima, zid iza regala LENS okrečite u crno, kojem ćete kontrast napraviti svetlijim tepisima i prostirkama. Crno-beloj kombinaciji dodajte poneki detalj jarke boje, kako biste izbegli sterilan dizajn i dobili efekat moderne dnevne sobe. Jedini “must” za ovakvo uređenje jeste dobro osvetljena i prostrana prostorija jer će u suprotnom tamni zid vizuelno umanjiti vaš životni prostor.

Ali, ako na raspolaganju nemate veliku prostoriju, regal LENS možete da postavite na zid svetlo plave boje, koja sobi uvek daje toplinu i savršeno se uklapa uz crno-belu kombinaciju nameštaja. Kako biste izbegli efekat romantike i postigli efekat minimalizma, pod ukrasite tepihom sa geometrijskim šarama.

Minimalizam za moderan i elegantan dom

Ovako sveže i dinamično uređena prostorija vapi za detaljima monohromatskih boja i svedenog dizajna, poput neupadljivih vaza i mekanih jastuka, a s obzirom da se ova kombinacija uklapa sa svim bojama, na vama je da odaberete detalje u svojoj omiljenoj i uživate u prijatnim trenucima sa prijateljima ili tihim večerima sa porodicom.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se