Proizvodi
Nazad na proizvode

Metalni detalji za moderan ambijent doma

Trendovi u opremanju savremenog doma podrazumevaju sve češće i upotrebu metala, koji se sjajno uklapa u ambijent, posebno u obliku detalja.

Metalna konstrukcija predstavlja jedan od glavnih detalja u industrijskom stilu, a različite vrste nameštaja od metalne konstrukcije, kao što su stolice, stolovi ili pultovi, mogu lako sa različitim komadima da dopune i učine sam ambijent modernijim i jedinstvenim.

Glavne karakteristike industrijskog stila su kombinacija metala, drvo dekora i betona, a primer idealnog spoja udobnog i industrijskog je fotelja CAZAR. Uz metalnu konstrukciju koja naglašava atraktivne zaobljene ivice može se uklopiti u ambijent dnevnog boravka, kancelarije, ili spavaće sobe.

Ukoliko želite da uz fotelju uklopite i ostatak ambijenta, možete razmisliti o kolekciji SARDINIA, a sjajan izbor su zidna polica SARDINIA ZP i komoda SARDINIA 3K4F. Tapete RASCH u dizajnu bele cigle na najbolji način će upotpuniti ovu celinu.

Metalni detalji za moderan ambijent doma

Veoma interesantan komad nameštaja su klub stolovi, posebno iz razloga što ih je lako kombinovati i to na različite načine. Mogu biti centralni deo dnevnog boravka, stajati pored garniture, u pitanju može biti jedan ili kombinacija više klub stolova, a često su i u ulozi noćnog ormarića.

Pored uklopivosti u ostatak ambijenta, pri odabiru klub stola važno je takođe da njegova namena ponekad ima i višestruku ulogu. Klub stolovi VKCT-50224A i VKCT-50238 su veoma praktični, a pored standardne namene, njihova metalna konstrukcija takođe daje na funkcionalnosti. Izrađeni su od kombinacije metalne korpe i drvenog poklopca, koji je moguće podići, čime se ujedno dobija i prostor za skladištenje omiljenog ćebeta ili dekorativnog jastuka. U osnovi ovog ambijenta ležaj COMET bi bio sjajan izbor, a ambijent možete upotpuniti tapetama RASCH sa dezenom lišća.

Metalni detalji za moderan ambijent doma

Metalna konstrukcija na komadima nameštaja često ostane nezapažena, pored stila i praktičnosti određenog komada, ali često ima značajnu ulogu kod isticanja samog dizajna. Otvorena polica AVANGARD poseduje specifično postavljenu konstrukciju, što je čini izuzetno atraktivnim komadom nameštaja u savremeno dizajniranim ambijentima. Praktično je rešenje za opremanje radnog ambijenta ili kao dopuna kompozicije dnevnom boravku. Pored omiljenih knjiga, možete je iskoristiti i za dekorativne elemente, kao i sobno cveće, jer će svaki detalj samo još više naglasiti njenu funkcionalnu stranu i originalnost u dizajnu.

Ukoliko bi, recimo, vaš izbor bio ležaj KANDI u roze štofu, ovakvom policom biste sjajno upotpunili i osvežili ambijent.

Metalni detalji za moderan ambijent doma

Metal je veoma inspirativan materijal, a odabirom komada nameštaja sa metalnim detaljima svakako biste učinili da vaš dom dobije moderan i atraktivan izgled. Trudite se samo da u tome ne preterate, već da rezultat bude uravnotežen ambijent koji će biti vaša oaza za uživanje.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se