Proizvodi
Nazad na proizvode

Kreirajte radni kutak za idealan novi početak

Kreiranje radnih navika kod dece nije lak zadatak, pa je posle duže letnje pauze povratak u školu prilično stresan, kako za učenike, tako i za roditelje koji na sve moguće načine pokušavaju da motivišu svoje školarce.

Svi ovi izazovi su još veći ukoliko deca nemaju namenski prostor ili odvojenu sobu za obavljanje školskih zadataka i učenja.

Važnost radne sobe ili radnog kutka je od velikog značaja za sticanje radnih navika, a bez obzira na to da li živite u kući sa više soba ili manjem stanu, lako možete da napravite atraktivan i funkcionalan prostor za učenje. U nastavku delimo sa vama korisne ideje i savete koji će vam pomoći u tome.

Kreirajte radni kutak za idealan novi početak

Sve što deci treba za radni kutak su u suštini radni sto i stolica, i malo prostora za organizovanje knjiga i pribora. Važno je da steknu osećaj pripadnosti, pa ih uključite u proces opremanja prostora i odabira nameštaja. Na taj način stvorićete im i odgovornost za odlaganje njihovih knjiga i stvari.

Ukoliko je vaša prostorija uređena u industrijskom stilu, za radni kutak možete da odaberete kompjuter sto CT-1932 uz trpezarijsku stolicu VRP-001 metalne konstrukcije, kojoj možete dodati dekorativni jastuk, koji može poslužiti kao potpora za leđa. Iznad stola dodajte i zidne police koje će ovaj radni kutak učiniti pravim mestom za uživanje i rad, a nećete pogrešiti odabirom zidne police VKS-80029M ili zidne police VKS-80053.

Kreirajte radni kutak za idealan novi početak

Kako bi nesmetano učili, deci je potrebno dovoljno prirodne svetlosti, pa je dobra opcija postavljanje stola kod zida pored prozora. Kao dodatno radno svetlo obezbedite stonu lampu, jer je noćno učenje često, a i zimski dani obično zahtevaju celodnevno dodatno osvetljenje.

Kompjuter sto HOF predstavlja idealno rešenje za opremanje radnog kutka, koji je pored izuzetno privlačne estetike i veoma funkcionalan. Zatvoreni pregradni deo, jedna fioka, kao i otvorene police, daju dosta prostora za odlaganje, a pogodan je kako za male radne prostore u domu, tako i za funkcionalne kutke u dečijim sobama. Uz ovaj sto odlično se uklapa kancelarijska fotelja QZY-2502L koja će obezbediti svu potrebnu udobnost.

Kreirajte radni kutak za idealan novi početak

Uredan i organizovan radni prostor je motivišući za decu, pa se potrudite da uvek bude sređen. Ukoliko se radni kutak nalazi u okviru neke druge prostorije, izuzetno praktično rešenje je kompjuter sto LEO, čija su prostrana radna površina i funcionalni sistem fioka dovoljni za savršenu organizaciju i odlaganje raznih stvari. Za dodatne sitnice i dekoraciju možete dodati i otvorenu policu MAURO, a ambijent će upotpuniti i kancelarijska stolica NF-905.

Stvaranje zanimljivog i zabavnog prostora za učenje učiniće da vašim školarcima domaći zadaci ne budu samo dosadna aktivnost, već i momenat uživanja u samo njihovom kreativnom kutku. Dizajnirajte prostor koji čini da im učenje bude zadovoljstvo i nećete morati da brinete da li će svi domaći zadaci biti završeni na vreme.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se