Proizvodi
Nazad na proizvode

Kolekcija CLIF za idealnu dozu rustičnosti u domu

Drvo dekor predstavlja jednu od boljih i sigurnijih opcija kada se radi o uređenju enterijera jednog doma.

Bilo da je reč o svetlijim ili tamnijim nijansama drvo dekora dobro rešenje za savremene domove su, svakako, kolekcije nameštaja, jer daju jedinstvenost ambijentima doma, a samim tim je i drvo dekor usaglašen kroz enterijer.

Jedna od sjajnih kolekcija za ljubitelje drvo dekora jeste CLIF kolekcija. Pored toga što doprinosi toplini doma kroz pravu meru rustičnosti uvedene izborom drvo dekorom, ovu kolekciju odlikuje i prava doza kontrasta u dizajnu, što je čini ujedno i savremenim rešenjem.

Zahvaljujući detaljima poput crnih ručica, lako je uklopiva sa komadima nameštaja izrađenih od metala koji pripadaju industrijskom stilu uređenja, a najbolji primer za to može biti predsoblje opremljeno cipelarom CLIF, u kombinaciji sa otvorenom policom BS – 1932.

Cipelar CLIF poseduje otvorene i zatvorene segmente i oplemenjen je bogatom teksturom drveta, a ukoliko predsoblje sadrži nešto više prostora, dodavanjem ostalih elemenata predsoblja iz ove kolekcije možete upotpuniti kutak predsoblja, koji bi ostavio sjajan prvi utisak na samom ulazu u vaš dom.

Kolekcija CLIF za idealnu dozu rustičnosti u domu

Kada je savršeno uklapanje u pitanju, kolekcija CLIF sadrži i komade koji se mogu kombinovati kako u dnevnom boravku, tako i u omiljenom kutku za okupljanje cele porodice – trpezariji.

U zavisnosti od kvadrature prostora, sam raspored komada nameštaja ove kolekcije možete organizovati na nekoliko načina i u kombinaciji sa istim ili sličnim dekorom drveta. U tom slučaju bi sjajna za uklapanje bila komoda CLIF 2K1F, koja može poslužiti da se smeste sve potrebne stvari u datom ambijentu, kao i dekorativni detalji, sa recimo, trpezarijskim setom MUNCHEN, koji sadrži sto i dve klupe za sedenje, i predstavlja savršeno rešenje ukoliko vam je funkcionalnost bitna, ali u isto vreme predstavlja opciju za savremene i moderno uređene domove.

Na klupe kao dekoraciju, ali i radi dodatne udobnosti, možete postaviti dekorativne jastuke za sedenje, a vaza sa cvećem uvek će uneti svežinu i ulepšati ambijent. Uz ovakav ambijent najbolje je kombinovati neutralne zavese, dok komad nameštaja poput fotelje RETRO LUX u zelenom štofu može da bude odličan komad za dodavanje boje u prostor.

Kolekcija CLIF za idealnu dozu rustičnosti u domu

Ambijent dnevnog boravka može upotpuniti komoda CLIF 2K4F sa TV policom iz istoimene kolekcije. Uz ovu nijansu drvo dekora savršeno se slaže i fotelja RETRO, sa rukonaslonom u tamnom drvo dekoru i bež ili štofu po izboru iz ponude ovih fotelja.

Kada su u pitanju detalji, dovoljno je ubaciti policu ili klub sto, koji je u sličnom drvo dekoru, ili je ipak neki od detalja isti sa ostalim komadima u ambijentu, a klub sto VKCT – 51033 može biti sjajno rešenje.

Kolekcija CLIF za idealnu dozu rustičnosti u domu

I u ovom ambijentu možete kombinovati neutralnu zavesu, a kao dodatne dekorativne detalje na komodu i TV policu možete postaviti veštačku pampas travu, kao i ramove za vaše omiljene fotografije. Pleteni tabure može takođe biti lepa dekoracija, a istovremeno i dodatno mesto za sedenje.

Kolekcija CLIF uneće idealnu dozu rustičnosti u vaš dom, a odlična je i laka za kombinovanje sa drugim komadima nameštaja i dekorativnim detaljima, koji će vam pomoći da kreirate odlične ambijente u kojima ćete uživati.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se