Proizvodi
Nazad na proizvode

Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Klasičan stil u uređenju enterijera nikada ne izlazi iz mode. Simetrija, sklad i osećaj raskoši koje ovaj stil donosi obezbeđuju mu bezvremenost i čine ga neprolaznim.

Tipičan predstavnik ovog stila je kolekcija KORA. Čini je trideset komada nameštaja u beloj ili braon boji, koji vam omogućuju najrazličitije kombinacije, obezbeđujući svu potrebnu funkcionalnost.

Bela boja je, kao i klasičan stil, uvek poželjna u domu. Elementi kolekcije KORA su nežnog, prefinjenog izgleda. Imaju metalne ručice sa dosta detalja, uz koje se odlično uklapaju nežne, pastelne boje zida, nameštaja i dekoracije. Odgovaraju im i floralni motivi neutralnih boja na zidovima, mada su za mirniji enterijer odličan izbor i roze ili ljubičasta.

Širok izbor komada nameštaja u ovoj kolekciji pruža vam mogućnost da koristite sve segmente, a možete izabrati i jedan komad, pa oko njega napraviti udoban kutak u domu.

Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Odabirom ugaonog dela na pravi način ćete iskoristiti svaki kutak svoje dnevne ili spavaće sobe. Ugaona komoda KORA KKN1, u belom dezenu, poseduje praktičan prostor za odlaganje dragih stvari i odlično se uklapa u ambijent, a savršen dodatak komodi je poluzastakljena ugaona vitrina KORA KNN1, idealna za dnevnu sobu.

Za izlaganje omiljenih knjiga, uspomena i dekoracije rešenje je dodatna polica, poput otvorene police KORA KR1, a ukoliko više volite poluzastakljene komade možete odabrati vitrinu KORA KRW1.

Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Garderober KORA KS1, koji poseduje dvokrilni deo sa dve funkcionalne fioke za odlaganje i sortiranje dragih stvari, doprineće otmenom izgledu vaše spavaće sobe, a snažan utisak ostaviće i komoda KORA KK2, koja se savršeno uklapa uz garderober, a uz to sadrži četiri fioke i veoma je praktična za odlaganje stvari.

Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Za ambijent vaše dnevne sobe, spavaće sobe, ili predsoblja, pravo rešenje je komoda KORA KK4, koja se uklapa u zaista svaki ambijent, a osim privlačne estetike, odlikuje je i izražena funkcionalnost. Njena gornja polica može poslužiti za dodatnu dekoraciju, a odabirom sive boje za zid postići ćete kontrast, ali i ispoštovati aktuelne trendove.

Za ljubitelje klasičnog stila, ali tamnijeg drvo dekora, na raspolaganju je kolekcija KORA u braon boji, kojoj pristaju zidovi boja toplije palete, jačeg inteziteta, uglavnom boje zemlje i sunca. Ukoliko više volite tapet na zidu, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da bude sa ornamentima neutralnih nijansi peska, do intezivnih kolorita žute, narandžaste i zelene boje.

Klasičan stil uređenja enterijera nikada ne izlazi iz mode

Dekoracija u ovakvim enterijerima treba da bude u vidu umetničkih detalja od keramike i porcelana, ili metala, čiju boju bi trebalo uskladiti sa bojom metala ručica na nameštaju.

Zastakljene vitrine, poput vitrine KORA KRW2, možete ispuniti i knjigama i napraviti od njih malu kućnu biblioteku. Neizostavni deo dnevne sobe je i TV polica, a TV polica KORA KRT odlično se uklapa u ovaj stil. Kako bi dnevna soba bila kompletno opremljena i dala potpuni komfor, klub sto KORA KL2 je takođe njen neophodan element.

Poželjno je da ambijenti budu svetli, sa puno sobnog bilja, a sjajni dodaci ovakvim enterijerima su lampe, stakleni ili kristalni lusteri, kao i svećnjaci.

Za koje god elemente da se odlučite, u beloj ili braon boji, sasvim sigurno nećete pogrešiti, jer sa klasičnim stilom nema greške i nikada ne izlazi iz mode. Najvažnije je da pratite svoj osećaj i kreirate kutak koji vam prija i u kome ćete svakodnevno da uživate.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se