Proizvodi
Nazad na proizvode

Jednostavni načini da dom učinite modernim

Tradicionalno uređeni domovi mogu ostaviti utisak jednoličnosti i nedostatka kreativnosti, ali malim promenama, prema savetima naših dizajnera enterijera, možete uneti veliko osveženje u prostor i probuditi u njemu novu energiju.

Ukoliko tradicionalno uređen životni prostor želite da osvežite detaljima savremenijeg dizajna enterijera i da dom učinite modernijim, predstavljamo vam neke od načina kojima to možete da postignete.

Jednostavni načini da dom učinite modernim

Nova boja zidova je lako dostupna, a veoma autentična promena kojom ćete učiniti da vaš dom izgleda svežije. Ukoliko želite da dočarate utisak modernog dizajna, akcentni zidovi mogu biti u zasićenim bojama, poput tamne, duboke, kraljevsko plave ili trava zelene. Za sve one koji nisu dovoljno smeli da koriste tamne boje zidova u dnevnom boravku, predlažemo spavaću sobu kao pravi izbor za to.

Koliko snažna boja može da doprinese ambijentu, možete videti na primeru spavaće sobe VALENCIA, koja predstavlja idealan spoj modernog i rustičnog. Bračni krevet VALENCIA i noćni ormarić VALENCIA bi se, uz floralnu tapetu ili neku zemljanu boju zida, lako uklopili u boho stil, ali bojenjem zida u kraljevsko plavu boju dobija se moderan ambijent u koji plava boja donosi momenat elegancije i potrebnu dubinu. Savršenu ravnotežu između tople atmosfere i hladnog minimalističkog momenta možete uspostaviti pomoću tepiha u nijansama oker boje i detaljima u dekoru artisan hrasta.

Veliki tabure, koji stoji uz sam krevet, uvek je praktičan, ali i i atraktivan dodatak, a tabure TRAPEZ XL može biti sjajno rešenje uz predložene elemente.

Jednostavni načini da dom učinite modernim

Klasični komadi nameštaja u tradicionalnoj braon boji i te kako mogu pripadati savremenom i modernom ambijentu, a sjajan primer je ležaj MARBO. Zahvaljujući savremenom dizajnu i praktičnim karakteristikama, on u potpunosti doprinosi opremanju životnog prostora.

Ukoliko imate na raspolaganju velike površine zidova, nemojte ih zatrpati galerijom slika ili fotografija, već pronađite idealnu poziciju i podelite je tapetom i bojom.

Svetlije sobe izgledaju veće i privlačnije, a za najbolji efekat izaberite za boju zida meke tonove prljavo bele, bež i oker. Možete koristiti i tapetu bez jakih kontrasta samog paterna, a za boju zida sjajno bi se uklopila neutralna siva. Kako biste doprineli eleganciji, koristite isključivo zavese do poda, a na zid postavite jedno veće ogledalo ili zanimljiv set od tri ogledala, različitih dimenzija i atraktivnog izgleda.

Jednostavni načini da dom učinite modernim

Predsoblja često nemaju preveliki izvor prirodnog svetla, pa je sjajno rešenje da u njemu koristite nameštaj sa ogledalima koja omogućavaju prirodnom svetlu da se reflektuje i ispuni ambijent, kao i da učini da izgleda prostranije.

Predsoblje VALENCIA je sjaja izbor za dom koji želite da uredite u modernom stili, a element predsoblja VALENCIA P2 OG sa ogledalom na jednom krilu sjajno je vizuelno rešenje, a ima i dovoljnu površinu koja će reflektovati svetlost. Pritom, veoma je praktičan i ostavlja dovoljno prostora za odlaganje.

Neizostavan deo modernog doma su i biljke, koje će dodatno oplemeniti prostor. Bilo da se radi o sobnoj biljci koja pomaže u balansiranju vazduha i vlage u vašoj kući, ili o veštačkim biljkama koje će uneti svežinu zelenila u prostor, ovo je jedinstven i zaista divan način da svoj dom učinite savremenim.

Kako smo rekli i na početku, male promene su sasvim dovoljne za transformaciju energije životnog prostora. Na taj način ćete ga učiniti modernijim i sasvim sigurno dodatno uživati vremenu provedenom u domu po vašem ukusu.

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se