Proizvodi
Nazad na proizvode

Garderoberi i ormari po meri vaših potreba

Garderoberi i ormari su glavni komadi nameštaja u spavaćoj sobi, kako zbog njihove funkcionalnosti, koja umnogome zavisi od same organizacije upotrebnog prostora, tako i zbog njihovog dizajna, koji može uneti određenu stilsku notu u ambijent.

Pri odabiru garderobera, potrebno je uzeti u obzir vrstu i količinu stvari koje biste odlagali u njemu, kao i slobodan prostor koji imate na raspolaganju za njegovo pozicioniranje u enterijeru. U zavisnosti od prostornih performansi odlučićete se za garderober ili ormar,  a sam konkretan izbor je olakšan time što postoji veliki broj modela, različitih po funkcionalnosti, ali i dizajnu.

Korišćenjem garderobne šipke u vašem garderoberu dobijate bolju preglednost, a ujedno ćete sprečiti i gužvanje onih osetljivih komada garderobe. Upravo zbog toga, preporuka je da garderober koji izaberete bar u jednom delu, ako ne i celom širinom, ima jednu ili više garderobnih šipki. Bolja preglednost garderobera će vas sasvim sigurno inspirisati i za neku odevnu kombinaciju.

Pored garderobne šipke za vešalice, ne može se zanemariti ni značaj vertikalnih polica, jer se zahvaljujući njima dobija mogućnost organizacije na višem nivou. Odlaganje sezonske garderobe na niže police i vansezonske na više, je samo jedna od mogućnosti, a dobar način za organizaciju je i korišćenje kutija za odlaganje sitnijih komada garderobe, koje bi se dimenzionalno uklopile u vaš garderober.

Garderoberi i ormari po meri vaših potreba

Garderober GALICIA 220 u opak belom dezenu, sa dekorativnim horizontalnim aplikacijama od crnog bojenog stakla, predstavlja moderno i kreativno dizajnersko rešenje. Unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u levom i desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u središnjem delu. Takođe, poseduje mogućnost ugradnje usporivača kod kliznog mehanizma koji dodatno doprinose sigurnosti i funkcionalnosti.

Uz garderober, praktičan komad nameštaja za spavaću sobu je i komoda. Komoda DUERO 3K2F poseduje dva bočna zatvorena krila sa po tri vertikalne police, kao i centralno pozicioniran segment sa dve fioke i zatvorenom policom, pa se u nju mogu smestiti mnoge dodatne stvari koje možda ne staju u garderober.

Garderoberi i ormari po meri vaših potreba

Ukoliko se odlučite za ormar, koji za razliku od kliznih garderobera ima klasičan mehanizam otvaranja, predlog je ormar LEON 4K2FO u toplom dekoru artisan hrasta. Ormar LEON 4K2FO je veoma funkcionalan, poseduje garderobnu šipku sa leve strane, kao i dvokrilno zatvorene police, jednu otvorenu policu i dve prostrane fioke sa desne strane. Ogledalo na središnjem delu ormara estetski će oplemeniti i vizuelno povećati ambijent u kome se nalazi.

Odličan dekorativni detalj uz ovaj ormar je pleteni tabure u neutralnoj boji, koji uz estetski momenat pruža i potrebnu udobnost.

Garderoberi i ormari po meri vaših potreba

Ukoliko ste ljubitelj industrijskog stila, odličan izbor je garderober SIERRA 180 OG u grafit sivom dekoru, koji je veoma praktičan i predstavlja model garderobera savremenog dizajna. Njegova unutrašnjost se sastoji od segmenta sa policama u desnom delu, kao i segmenta sa garderobnom šipkom u levom delu. Ogledalo na jednim garderobnim kliznim vratima, pored toga što je funkcionalno, umnogome doprinosi i estetici čitavog ambijenta spavaće sobe.

Mogućnost ugradnje dodatne rasvete je možda jedan od aspekata garderobera koji se najviše zanemaruju, ali pravilno osvetljenje može biti od pomoći kada je u pitanju organizovanje prostora, ali i izuzetno istaći estetiku garderobera i uticati na atmosferu ambijenta spavaće sobe.

Komoda DUERO 5F 90 u grafit sivom dekoru odličan je dodatak ambijentu, a s obzirom na to da ima pet prostranih fioka veoma je praktična i obezbeđuje dovoljno prostora za stvari koje su vam uvek potrebne pri ruci.

Odabir garderobera ili ormara za vaš dom bi trebalo da bude rezultat dobrog planiranja zasnovanog na vašim potrebama, a njegova estetika je kako stvar vašeg ukusa, tako i stila koji želite da istaknete u enterijeru spavaće sobe.

 

+ Share
this post

 

PREPORUKA

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Istaknite estetiku modernog nameštaja atraktivnom dekoracijom zidova

Prilikom uređenja enterijera, čak i manje promene mogu da naprave…
Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Uživanje u lepo dekorisanom prazničnom ambijentu

Praznici su uvek povod da dom dodatno dekorišemo i unesemo poseban duh…
Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Omiljeni baštenski komadi za uživanje u proleću

Dvorište, terasa ili balkon su sastavni deo i produžetak životnog…
Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Bele komode – Spoj funkcionalnosti i elegancije

Odabir komode za dom može biti izuzetno težak zadatak, posebno ako…
Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Plava sofa kao centar pažnje atraktivnog enterijera

Komad nameštaja u nekoj intezivnijoj i atraktivnoj boji unosi veliku…

Pratite nas

Trenutna verzija Vašeg pretraživača ne podržava sajt formaideale.rs

Potrebno je instalirati najnoviju verziju pretraživača.

Na zvaničnim sajtovima možete potražiti najnoviju verziju pretraživača.

edge chrome firefox safari
Pridružite se našem Viber kanalu

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje usluga u skladu sa Politikom privatnosti. Nastavkom korišćenja našeg sajta, slažete se sa upotrebom kolačića.

Slažem se